Povezane vesti
Fudbaler i manekenka u svađi sa komšijama zbog preglasnih intimnih odnosa!
Mondo 06.04.2020
Požalila se na Tviteru! Požalila se na Tviteru! Supruga srpskog fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana otkrila je svojim pratiocima na Tviteru sa kakvim problemom se bore u Italiji. Manekenka je ispričala da u stanu do njih komšije imaju preglasne intimne… »
Žena srpskog fudbalera u haosu zbog glasnog seksa komšija: Babe me čudno gledaju, misle da sam to ja
Telegraf 06.04.2020
Jovana Đorđević otkrila sa kakvim mukama se suočava u svojoj zgradi. Nekad ni život u karantinu nije lak. Veliki broj ljudi je sada u svojim domovima, a ukoliko imte tanke zidove u zgradi, onda problem može biti utoliko veći, na šta se požalila Jovana… »
Vesti dana »
VIDEO Jokić nikada pre ovo nije uradio: Upisao je tripl-dabl i na to su svi navikli, ali je ovo prvi put viđeno u karijeri i to kad se bori za MVP titulu
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Beta pre 41 minutajoš 16 povezanih
Vučić danas nastavlja konsultacije o prevremenim izborima, razgovara i sa matičnom strankom
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih
Lekari joj se bore za život! Poznato ko je devojka koja je pala sa više od 20 metara visine u Mirijevu: Živela sama u stanu, jedna stvar još uvek misterija
Blic pre 16 minutajoš 11 povezanih
I dalje tenzije oko Ormuskog moreuza; Izrael nastavlja sa bombardovanjem Libana
RTS pre 31 minutajoš 13 povezanih