Povezane vesti
Džon Tejlor iz sastava "Duran Duran": Pre tri nedelje sam saznao da sam pozitivan na korona virus
Blic 06.04.2020
Džon Tejlor (59) basista popularnog sastava "Duran Duran", objavio je na društvenim mrežama da mu je još pre tri nedelje potvrđena zaraza korona virusom zbog čega je, pridržavajući se preporučenih medicinskih saveta, sve do sada bio u karantinu. - Dragi… »
Basista grupe duran duran pozitivan na koronu! A evo šta mu se tačno desilo u 3 nedelje bolovanja!
Kurir 06.04.2020
Basista čuvene engleske pop grupe Džon Tejlor otkrio je na društvenoj mreži Fejsbuk da je pre tri nedelje saznao da je pozitivan na koronavirus. Kako je objasnio, simptomi su bili blaži, ali je jednu celu nedelju proveo ležeći "kao pod mnogo jačim… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Euronews pre 3 satajoš 37 povezanih
U Urgentnom centru pregledan 21 pacijent povređen u nesreći na Dorćolu, jedan zadržan na lečenju
RTS pre 24 minutajoš 110 povezanih
Prosečna plata u Leskovcu, Prokuplju i Vranju za 60 hiljada manja od zarade u Beogradu
Južne vesti pre 6 satijoš 33 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran sa "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih