Повезане вести
Сине, сада свако може да обрише гу**цу са тобом: Радомир Антић је од мајке добио лекцију, коју је памтио читав живот…
Хот спорт 07.04.2020
Легендарни фудбалски тренер преминуо је у 71. години. Синоћ су из Мадрида стигле нове, лоше вести, да се РадомирАнтић преселио у вечност. Човек који је водио Барселону, Реал, Атлетико и бројне друге клубове остаће заувек упамћен… »
Саша Илић потпуно утучен "Људи, ја не знам шта се ово дешава, толико смрти... у шоку сам!"
Спортал блиц 07.04.2020
Фудбал је остао у шоку после тужне вести да је преминуо Радомир Антић. Човек који је тренирао три највећа шпанска клуба, Реал, Барселону и Атлетико Мадрид. Са Антаром је у државном тиму, али и у Селти из Вига, сарађивао Саша… »
"Сине, САД свако може да обрише: Д*** тобом!" Како је Радомир Антић добио лекцију од мајке за цео живот
Спортал блиц 07.04.2020
Радомир Антић се преселио у вечност, а неке његове животне лекције дуго ће се памтити. Неке је и он памтио од детињства до последњих дана, јер су му управо оне помогле да се изгради у тренерску личност која је задивила свет… »
"Био ми је, буквално, други: Отац!" у сузама "орао" коме је Антара поверио најважнији задатак
Спортал блиц 06.04.2020
Смрт Радомира Антића потресла је многе којима је био тренер, а можда највише, судећи по сузама када је сазнао да је легендарни стручњак преминуо у 71. години, Ненада Милијаша. Играти фудбал у репрезентацији коју је Антић водио… »
Радомир Антић – човек који је Србији вратио понос! (фото)
Вечерње новости 06.04.2020
Једини светски стручњак који је водио три шпанска великана: Реал Мадрид, Атлетико и Барселону. ВЕЛИКИ фудбалски тренер, човек који је у каријери позлатио све чега се дохватио, господин у копачкама и џентлмен у оделу, Радомир… »
Овако је говорио Радомир: Последњи интервју Антића за "Новости"
Вечерње новости 06.04.2020
Легендарни стручњак је последњи интервју за наш лист дао у августу прошле године после меча Партизана и Молдеа. Легендарни српски стручњак Радомир Антић је данас преминуо у Мадриду у 71. години. Прослављени тренер је… »
Вести дана »

Србија тугује: Сахрана Дејана Миловановића на дан "вечитог дербија"
Мондо пре 10 минутајош 48 повезаних

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 4 сатијош 26 повезаних

Скуп подршке ухапшеном студенту Богдану: Слике са сахране су довољне
Луфтика пре 55 минутајош 18 повезаних