Povezane vesti
Sine, sada svako može da obriše gu**cu sa tobom: Radomir Antić je od majke dobio lekciju, koju je pamtio čitav život…
Hot sport 07.04.2020
Legendarni fudbalski trener preminuo je u 71. godini. Sinoć su iz Madrida stigle nove, loše vesti, da se RadomirAntić preselio u večnost. Čovek koji je vodio Barselonu, Real, Atletiko i brojne druge klubove ostaće zauvek upamćen u svetu sporta, a u… »
Saša Ilić potpuno utučen "Ljudi, ja ne znam šta se ovo dešava, toliko smrti... u šoku sam!"
Sportal blic 07.04.2020
Fudbal je ostao u šoku posle tužne vesti da je preminuo Radomir Antić. Čovek koji je trenirao tri najveća španska kluba, Real, Barselonu i Atletiko Madrid. Sa Antarom je u državnom timu, ali i u Selti iz Viga, sarađivao Saša Ilić, bivši kapiten… »
"Sine, SAD svako može da obriše: D*** tobom!" Kako je Radomir Antić dobio lekciju od majke za ceo život
Sportal blic 07.04.2020
Radomir Antić se preselio u večnost, a neke njegove životne lekcije dugo će se pamtiti. Neke je i on pamtio od detinjstva do poslednjih dana, jer su mu upravo one pomogle da se izgradi u trenersku ličnost koja je zadivila svet. Svojevremeno je Antić… »
"Bio mi je, bukvalno, drugi: Otac!" u suzama "orao" kome je Antara poverio najvažniji zadatak
Sportal blic 06.04.2020
Smrt Radomira Antića potresla je mnoge kojima je bio trener, a možda najviše, sudeći po suzama kada je saznao da je legendarni stručnjak preminuo u 71. godini, Nenada Milijaša. Igrati fudbal u reprezentaciji koju je Antić vodio nije bio lak zadatak. U… »
Radomir Antić – čovek koji je Srbiji vratio ponos! (foto)
Večernje novosti 06.04.2020
Jedini svetski stručnjak koji je vodio tri španska velikana: Real Madrid, Atletiko i Barselonu. VELIKI fudbalski trener, čovek koji je u karijeri pozlatio sve čega se dohvatio, gospodin u kopačkama i džentlmen u odelu, Radomir Antić, preminuo je danas u… »
Ovako je govorio Radomir: Poslednji intervju Antića za "Novosti"
Večernje novosti 06.04.2020
Legendarni stručnjak je poslednji intervju za naš list dao u avgustu prošle godine posle meča Partizana i Moldea. Legendarni srpski stručnjak Radomir Antić je danas preminuo u Madridu u 71. godini. Proslavljeni trener je poslednji intervju za „Večernje… »
Vesti dana »
Vatra ne posustaje u Deliblatskoj peščari: Više od 435 ljudi na terenu, otežavaju gusta vegetacija i jak vetar
NIN pre 25 minutajoš 59 povezanih
Minimalna cena rada od januara 2027. godine 405 dinara po satu
Biznis.rs pre 25 minutajoš 27 povezanih
Srbija kao na ringli, ne izlazite bez dobrog razloga: U Novom Sadu u 15 sati izmereno 39, najvreliji Banatski Karlovac i Ćuprija
Dnevnik pre 25 minutajoš 74 povezane
Vračarci oteli i mučili muškarca dva dana! Dvojica uhapšena, treći u bekstvu - evo zašto su ga kidnapovali
Kurir pre 40 minutajoš 19 povezanih