Povezane vesti
Problem u Narodnom frontu: Trudnice imaju simptome korone, a ne prijave to!
Mondo 07.04.2020
"Mi ne možemo odraslu osobu da NATERAMO da govori istinu," kažu u Narodnom frontu. "Mi ne možemo odraslu osobu da NATERAMO da govori istinu," kažu u Narodnom frontu. U GAK Narodni front od korona virusazaraženo je 46 zdravstvenih radnika, a 75 je u… »
Porodila se još jedna trudnica zaražena korona virusom: Beba izolovana i pod nadzorom
Srbija danas 07.04.2020
Još jedna trudnica, koja je pozitivna na Covid-19, smeštena je na posebnom odeljenju Narodnog fronta. U GAK Narodni front zaraženo je 46 zdravstvenih radnika, a 75 je u samoizolaciji. Za poslednja 24 časa rođeno je 16 beba, a obavljena su dva carska… »
Vesti dana »
Narodna banka Srbije održava stabilnost deviznog tržišta uprkos fluktuacijama kursa dinara
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 31 povezana
Popović: Nema ničeg opasnijeg od odbijanja policije da postupi po nalogu tužioca - kraj privida pravne države
N1 Info pre 17 minutajoš 20 povezanih
"Građani kupuju i za sledeću godinu, svega se plaše" - cena peleta drastično skočila na stovarištima širom Srbije: Šta kažu proizvođači?
Blic pre 4 satijoš 9 povezanih
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: rok za rešenje i pregovori o prodaji udela
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih
Vapaj Milojevića iz Graca: „Ne zabijam glavu u pesak – ovo mi se prvi put dešava“
Sputnik pre 37 minutajoš 56 povezanih