Povezane vesti
Ja sam gost, zvezda, Luna Đogani: Anabelina ćerka paradirala po kući, pa ju je Marko patosirao jednom rečenicom! (video)
Kurir 07.04.2020
Luna Đogani otišla je kod svog dečka Marka Miljkovića koji ju je posavetovao da počne više da se sređuje. "Devojko, obuci se, na televiziji si", rekao joj je Marko. "Pusti me. Takav mi je dan. Ja sam gost, ja sam zvezda, ja sam Luna Đogani", samouvereno… »
Gagi se slomio, zabrinut za ćerku Ninu: Otkrio i zbog čega
Blic 07.04.2020
Otac Lune Đogani, denser Gagi tokom večeri jadao se Miroslavi Mimi Živković u kupatilu, te istakao da je veoma zabrinut za svoju mlađu ćerku Ninu. Gagi je prethodnih dana imao velike rasprave sa ćerkom i bivšom suprugom Anabelom Atijas, zbog Luninog… »
Vesti dana »
"Zaprepastila me vest o oružanom napadu" Cvijanović se oglasila o pucnjavi tokom Trampve večere: Nasilje ne može biti prihvatljivo sredstvo političke borbe"
Kurir pre 1 satjoš 100 povezanih
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Kralj Čarls i poseta SAD: Bakingemska palata u konsultacijama posle pucnjave u Vašingtonu
NIN pre 1 satjoš 88 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Srpkinja pisala istoriju atletike, učestvovala u čudu koje će se prepričavati decenijama
Telegraf pre 41 minutajoš 25 povezanih