Povezane vesti
Takav me nikad ne bi privukao! Zorannah bez pardona: Ne bi da nailazi na ovakve probleme, pa evo kakvog bi muškarca!
Kurir 07.04.2020
Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, često je na meti osuda zbog svojih mišljenja na temu muško-ženskih odnosa. Ipak, ona ne preza od toga da kaže sve, pa tako ni ovoga puta, kada je otkrila da ne bi volela da bude sa nekim ko nije finansijski… »
Zorannah nije prećutala: "Nikada sa muškarcem koji zarađuje manje od mene, meni treba neko ko može da priušti sebi"
Blic 07.04.2020
Jedna od najpopularnijih influenserki na ovim prostorima Zorana Jovanović Zorannah često je na meti osuda zbog svojih mišljenja na temu muško-ženskih odnose. Ona kaže da sve što je do sada izjavila da tako zaista misli, ali ističe da nije od onh… »
Vesti dana »
Sirijska vojska se povlači iz Alepa dok pobunjenici preuzimaju kontrolu
BBC News pre 43 minutajoš 1 povezana
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Balistička raketa lansirana iz Jemena na Izrael; Svetska narodna kuhinja prekida rad u Gazi
RTS pre 31 minutajoš 2 povezane
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana