Povezane vesti
Svi bruje o ljubavnom životu kršnog crnogorca,: a Vladimir Tomović ima da poruči samo jedno:" Ja svoju sreću znam gde da…
Blic 07.04.2020
Bivši učesnik "Zadruge", Vladimir Tomović često se pominje u rijalitiju, ali i van njega, a glavna tema je njegov ljubavni život. Naime, Vladimir je do nedavno bio u vezi sa lepom Isidorom Arsenijević, medicinskom sestrom koju je, kako je sam istakao u… »
Nisam u vezi! Svi bruje o ljubavnom životu Vladimira Tomovića, a evo kako se rastao od devojke! Traži drugu sreću (foto)
Kurir 07.04.2020
Vladimir Tomović često se spominje u rijalitiju, ali i van njega, a glavna tema je njegov ljubavni život. Bivši učesnik "Zadruge" priznao je da je slobodan, a to je objavio i na društvenim mrežama. "Hajde da se oglasim jer vidim da postoje stručnjaci… »
Vesti dana »

Miholjsko leto je zaista: Ukinuto?! Najnovija prognoza za Srbiju sve će iznenaditi: Meteorolog najavio da otopljenja nema sve do ovog datuma, a ono što nas čeka posle nikom se neće dopasti
Blic pre 47 minutajoš 8 povezanih

Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - Kijev, Odesa i Zaporožje među metama
RTS pre 7 minutajoš 3 povezane

"Trajalo je, ostali smo duže, teško je analizirati": Srđan Blagojević o pobedi Partizana protiv Vojvodine
Mondo pre 6 satijoš 6 povezanih

Srbija odbacuje optužbe Vjose Osmani o ratnoj retorici: Oglasio se MSP Srbije: Još jedan pokušaj skretanja pažnje sa progona Srba na KiM
Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Ko je Andrej Babiš, čija je partija ubedljivo pobedila na izborima u Češkoj?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana