Povezane vesti
"Znala sam da će biti užasno teško": Pevačica objavila tužne vesti, koleginice joj pružaju podršku
Telegraf 07.04.2020
Vanji je uginuo kućni ljubimac, pas za kojeg je bila veoma vezana. Pevačica Vanja Mijatović podelila je danas tužne vesti sa svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram. Vanji je uginuo kućni ljubimac, pas za kojeg je bila veoma vezana i zbog… »
Vanja Mijatović objavila tužne vesti:"Znala sam da će biti užasno teško..." Odmah reagovala i voditeljka Marija Kilibarda
Blic 07.04.2020
Zvezda "Granda" Vanja Mijatović podelila je tužnu vest sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Vanji je uginuo pas za kojeg je bila veoma vezana i zbog čega je danas skrhana od tuge. Pevačica se od kućnog ljubimca oprostila potresnim… »
Vesti dana »

Sindikalci, bivši i sadašnji radnici te studenti na protestu ispred Vlade Srbije
Al Jazeera pre 1 satjoš 98 povezanih

„Ženi koja je upala u septičku jamu virila ruka, vatrogasac umalo nastradao kad je pokušao da je izvuče“: Novi detalji o nezapamćenoj tragediji kod Topole
Nova pre 2 satajoš 65 povezanih

AFP izveštava o prvomajskim protestima u Srbiji: Udružili se studenti i sindikati
N1 Info pre 54 minutajoš 34 povezane

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 26 minutajoš 17 povezanih

Sporazum Amerike i Ukrajine o mineralima - o čemu je tu zapravo reč
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih