Повезане вести

Вучић: Извесно је да ћемо у Београду да уведемо полицијски час од петка, а не од суботе

Вучић: Извесно је да ћемо у Београду да уведемо полицијски час од петка, а не од суботе

Телеграф 07.04.2020
- Ја сам сваке ноћи узнемирен када видим колико нам људи умре и колико је заражено - рекао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић гостовао је у емисији "Упитник" на РТС-у, где је говорио о борби Србије против корона… »
Вучић за РТС: Изолација од петка до понедељка, надам се укидању ванредног стања за месец дана

Вучић за РТС: Изолација од петка до понедељка, надам се укидању ванредног стања за месец дана

РТС 07.04.2020
Председник Александар Вучић је за РТС рекао да не мисли да смо далеко или близу доношења одлуке о забрани кретања у трајању од 24 сата и да се то процењује на дневном нивоу. Најавио је да ће убудуће највероватније викендом… »
Вучић: Полицијски час убудуће највероватније од петка до понедељка

Вучић: Полицијски час убудуће највероватније од петка до понедељка

Н1 Инфо 07.04.2020
Председник Александар Вучић изјавио је за РТС да не мисли да смо далеко или близу доношења одлуке о забрани кретања у трајању од 24 сата и да се то процењује на дневном нивоу. Најавио је да ће убудуће највероватније викендом… »
Вучић: Могућ полицијски час 0-24 у Београду, надам се да ћемо за месец дана моћи да укинемо ванредно стање

Вучић: Могућ полицијски час 0-24 у Београду, надам се да ћемо за месец дана моћи да укинемо ванредно стање

Курир 07.04.2020
Председник Србије Александар Вучић гостовао је вечерас у емисији РТС-а "Упитник" ауторке и водитељке Оливере Јовићевић и том приликом истакао да ће највероватније полицијски час у Србији за викенд почети у петак уместо у суботу… »
Вучић: Могуће стављање Београда у карантин, за Ускрс без породичних окупљања

Вучић: Могуће стављање Београда у карантин, за Ускрс без породичних окупљања

РТВ 07.04.2020
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић није вечерас искључио могућност да ће Београд бити стављен у карантин. "Не бих искључио примену предлога доктора Предрага Кона - евентуално стављање Београда као жаришта у… »
Вучић: Извесна забрана кретања од петка до понедељка

Вучић: Извесна забрана кретања од петка до понедељка

Слободна Европа 07.04.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће у Београду и Нишу највероватније бити уведена потпуна забрана кретања од петка до понедељка. „Видећемо од ког времена, видећемо шта ће рећи лекари и стручњаци. Ову меру ћемо… »
Вучић: Извесно полицијски час од петка до понедељка у Београду и Нишу

Вучић: Извесно полицијски час од петка до понедељка у Београду и Нишу

Дневник 07.04.2020
БЕОГРАД: Извесно је да ће полицијски час у Београду и Нишу трајати од петка до понедељка, најавио је вечерас председник Александар Вучић. Вучић је рекао да још није донета одлука од колико сати у петак ће почети да траје… »
Вучић: Не мора да значи да ћемо карантин најавити 48 сати раније

Вучић: Не мора да значи да ћемо карантин најавити 48 сати раније

Радио 021 07.04.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да се на дневном нивоу процењује могућност увођења 24-часовног карантина у Србији, на дужи период у односу на викенд, те да о томе одлучује струка. Гостујући у емисији Упитник на РТС… »
Вучић: Не искључујем могућност да Београд буде у карантину (ФОТО)

Вучић: Не искључујем могућност да Београд буде у карантину (ФОТО)

Вести онлине 07.04.2020
Председник Србије Александар Вучић није вечерас искључио могућност да ће Београд бити стављен у карантин. – Не бих искључио примену предлога доктора Предрага Кона – евентуално стављање Београда као жаришта у карантин – рекао… »
Вучић: Узнемирени сте због мера? Ја сам узнемирен због извештаја о смрти

Вучић: Узнемирени сте због мера? Ја сам узнемирен због извештаја о смрти

Мондо 07.04.2020
Председник Србије Александар Вучић поново не искључује могућност доношења одлуке о увођењу 24-часовне забране кретања, пре свега у Београду. Председник Србије Александар Вучић поново не искључује могућност доношења одлуке о… »

Вести дана »