Повезане вести

Вучић: Полицијски час од петка до понедељка, надам се укидању ванредног стања за месец дана

Вучић: Полицијски час од петка до понедељка, надам се укидању ванредног стања за месец дана

Ритам града Кг 08.04.2020
Председник Александар Вучић изјавио је за РТС да не мисли да смо далеко или близу доношења одлуке о забрани кретања у трајању од 24 сата и да се то процењује на дневном нивоу, а најавио је да ће убудуће викендом полицијски… »
Следи најдужи полицијски час, бићемо закључани 60 сати: Овде је све што треба да знамо и урадимо

Следи најдужи полицијски час, бићемо закључани 60 сати: Овде је све што треба да знамо и урадимо

Телеграф 08.04.2020
Како је све почело, у ком тренутку је полицијски час продужаван и шта нас очекује предстојећег викенда? У Србији је од 15. марта на снази ванредно стање, уведено због епидемије корона вируса. Три дана касније уведен је… »
Вучић: Београд и Ниш затворени од петка до понедељка, видећемо за остале градове

Вучић: Београд и Ниш затворени од петка до понедељка, видећемо за остале градове

РТВ Нови Пазар 08.04.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да не мисли да смо ни далеко ни близу одлуке о забрани кретања 24 сата и да се то процењује на дневном нивоу и на основу препоруке лекара и струке. Поводом изјаве епидемиолога… »
Светло на крају тунела

Светло на крају тунела

РТК 08.04.2020
Председник Србије Александар Вучић је, гостујући на РТСу, изјавио да је Србија направила најбоље могуће економске мере и све се примењују одмах, осим исплате минималних месечних зарада да не би било превара са отпуштањем… »
Вучић: Полицијски час највероватније од петка до понедељка

Вучић: Полицијски час највероватније од петка до понедељка

Санџак пресс 08.04.2020
Председник Александар Вучић је за РТС рекао да не мисли да смо далеко или близу доношења одлуке о забрани кретања у трајању од 24 сата и да се то процењује на дневном нивоу. Најавио је да ће убудуће највероватније викендом… »
Посебне мере за Београд и Ниш

Посебне мере за Београд и Ниш

Југ пресс 08.04.2020
НИШ Председник Србије Александар Вучић је, гостујући у емисији Упитник на РТС, говорио и новим ванредним мерама. Једна од њих је и увођење посебних мера за Београд и Ниш. Председник је говорећи о предстојећем викенду рекао да… »
Вучић: Ако сам неког узнемирио, жао ми је, живот је приоритет

Вучић: Ако сам неког узнемирио, жао ми је, живот је приоритет

Глас Западне Србије 08.04.2020
Извесно је да ће полицијски час у Београду и Нишу трајати од петка до понедељка, најавио је синоћ председник Александар Вучић. Вучић је рекао да још није донета одлука од колико сати у петак ће почети да траје полицијски час и… »

Вести дана »