Повезане вести

Слукас: Ако оде Обрадовић, можда одем и ја

Слукас: Ако оде Обрадовић, можда одем и ја

Хот спорт 08.04.2020
Кошаркаш Фенербахчеа Костас Слукасу разговору за грчке медије открио је да би могао да напусти турски клуб, уколико на клупи не буде седео легендарни тренер. Један од најбољих европских плејмејкера је под уговором са турским… »
Један од најбољих играча Фенера јасан, остаће, ако не оде Обрадовић!

Један од најбољих играча Фенера јасан, остаће, ако не оде Обрадовић!

Спортске.нет 08.04.2020
Јасно је да се у истанбулском клубу све врти око српског стратега. Направио је Жељко Обрадовић од турског Фенербахчеа један од најбољих европских тимова. Под његовом палицом Фенер је увек био међу првим фаворитима за освајање… »
Слукас о статусу у Фенеру: Имам уговор, али ако Обрадовић оде цела прича се мења

Слукас о статусу у Фенеру: Имам уговор, али ако Обрадовић оде цела прича се мења

Вечерње новости 08.04.2020
Гласине су да ћу се вратити у Олимпијакос или да ћу прећи у Панатинаикос. Читам и слушам разне сценарије, али оно што знам јесте да са Фенербахчеом имам уговор за још једну сезону - каже грчки кошаркаш. Кошаркаш Фенербахчеа… »
Слукас: Имам уговор с Фенером, али ако Жељко оде све се мења... Прекид Евролиге логично решење

Слукас: Имам уговор с Фенером, али ако Жељко оде све се мења... Прекид Евролиге логично решење

Моззарт спорт 08.04.2020
Грчки ас изјавио да ће његов останак у Истанбулу највише зависити од тога да ли ће Жељко Обрадовић бити на кормилу и наредне сезоне. Одлука Жељка Обрадовића да и други пут одбије предлог новог уговора са Фенербахчеом -… »

Вести дана »