Povezane vesti
ŽIVKOVIĆ: Neistina da je policija asistirala pri rušenju berbernice, o slučaju obavešteno tužilaštvo
IndeksOnline 08.04.2020
NOVI PAZAR – Ostaci porušene berbernice u Prvomajskoj ulici u Novom Pazaru, u krugu Arap džamije, uklonjeni su rano jutros. U pojedinim medijima pojavili su se navodi da je policija aisistirala maskiranim počiniocima prilikom uklanjanja ostataka… »
Uklonjeni ostaci porušene berbernice u novopazarskoj Staroj čaršiji
IndeksOnline 08.04.2020
NOVI PAZAR – Ostaci porušene berbernice u Prvomajskoj ulici u Novom Pazaru, u krugu Arap džamije, uklonjeni su rano jutros, a vlasnici tog objekta kazali su za radio Sto plus da veruju da su to uradili aktivisti Islamske zajednice (IZ) u Srbiji. Sin… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews Jutro: Hoće li propast pregovora SAD i Irana dodatno zapaliti Bliski istok?
Euronews pre 50 minutajoš 29 povezanih
Zelenski otkrio detalje razgovora sa liderom SAD: "Poželeo sam predsedniku Trampu svaki uspeh"
Kurir pre 10 minutajoš 42 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 12 satijoš 5 povezanih
(Foto, video) Prizori su kataklizmični! Stravična linijska oluja opustošila ove delove Srbije, a sada nastavlja dalje! Oglasio se i MUP, u Beogradu još ništa nije gotovo
Blic pre 35 minutajoš 117 povezanih
Tužilaštvo u Prištini otkrilo zbog čega je tzv. kosovska policija uhapsila petoricu Srba iz Štrpca i Gnjilana (video)
Blic pre 35 minutajoš 39 povezanih