Повезане вести
Много људи се нуди да волонтира, али постоје два велика проблема
Мондо 08.04.2020
Од 18 пријављених, само троје почиње волонтерски рад. Један од проблема? "Многи постављају неке своје услове". Од 18 пријављених, само троје почиње волонтерски рад. Један од проблема? "Многи постављају неке своје услове". У… »
Векић: Од данас троје медицинара који су дошли из иностранства волонтира на Сајму
Блиц 08.04.2020
У привременој болници на Београдском сајму данас почиње да волонтира прво троје медицинских сестара и техничара који су се јавили на позив државе да дођу из иностранства и помогну Србији у борби против епидемије Цовид-19… »
"Од 18 медицинара из иностранства, троје се јавило за добровољни рад на Сајму. Остали траже услове"
Телеграф 08.04.2020
- Ја сам анкетирао 18 сестара и техничара лично. Од њих 18, само њих троје се јавило за добровољни рад. Сви траже неке своје услове, и то троје почињу да раде на Сајму - рекао је Векић. У привременој болници на Београдском… »
Вести дана »
Вучић потврдио: Враћа се обавезни војни рок, ево и када дефинитивно!
Телеграф пре 13 минутајош 20 повезаних
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 1 сатјош 25 повезаних
Преврнуо се чамац на Сави код Славонског Брода у Хрватској: Има страдалих, више особа спасено
Еуроневс пре 58 минутајош 18 повезаних
Опрез! Веома опасна појава и овог јутра над овим деловима Србије: ево где је најкритичније
Телеграф пре 2 сатајош 20 повезаних