Повезане вести

Хочевар: Литургије без верника, пандемија изазов и за цркву

Хочевар: Литургије без верника, пандемија изазов и за цркву

Дневник 08.04.2020
БЕОГРАД: У складу с мерама ванредног стања, све црквене литургије и обреди поводом предстојећег празника Ускрса, који се по Грегоријанском календару слави у недељу 12.априла, биће одржани без верника, каже београдски надбискуп… »
Порука Станислава Хочевара са Ускршње посланице

Порука Станислава Хочевара са Ускршње посланице

Нови магазин 08.04.2020
Београдски надбискуп Станислав Хочевар позвао је данас у Ускршњој посланици вернике да се, уочи једног од највећих хришћанских празника, Христовог страдања и ускрснућа, замисле над реченицом из Посланице Јеврејима "Иако бијаше… »
Ускршња посланица надбискупа Хочевара: Пандемија потврђује да смо јединствена породица

Ускршња посланица надбискупа Хочевара: Пандемија потврђује да смо јединствена породица

РТС 08.04.2020
Београдски надбискуп Станислав Хочевар честитао је верницима предстојећи Ускрс и у ускршњој посланици оценио да је коронавирус задао ударац човеку, али и да је пандемија потврдила да смо сви једна јединствена породица свих… »
Хочевар: Ми смо једна породица

Хочевар: Ми смо једна породица

Данас 08.04.2020
Београдски надбискуп Станислав Хочевар честитао је верницима предстојећи Ускрс по грегоријанском календару и у ускршњој поруци оценио да је корона вирус задао ударац човеку на најосетљивијем месту и запитао зар нам садашња… »
Надбискуп Хочевар: Сви су људи једна породица, слушајмо боље једни друге

Надбискуп Хочевар: Сви су људи једна породица, слушајмо боље једни друге

Нови магазин 08.04.2020
Набискуп београдски Станислав Хочевар истакао је данас у посланици, коју је упутио поводом Ускрса, су сви људи једна породица и да пандемија коронавируса показује да је потребно да боље слушаму једни друге. "Да, сви ми људи… »

Вести дана »