Повезане вести
Ђорђе Давид оздравио од коронавируса
Вести онлине 08.04.2020
Иако је имао све симптоме – упале плућа, изузетно јаког кашљања и температуре и изјављивао да се ужасно осећа, певач Ђорђе Давид је оздравио. Он је, ако се може судити по његовом профилу на Инстаграму, управо изашао из… »
Ђорђе Давид се огласио први пут након изласка из болнице: И ово сам некако пребродио! А ево шта ће прво да уради!
Курир 08.04.2020
Ђорђе Давид се огласио први пут након изласка из болнице и реко да је ово што му се десило скупо плаћена школа. Рокер Ђорђе Давид данас је напустио болницу, након што је био хоспитализован због тога што је био заражен вирусом… »
Победио корону! Ђорђе Давид напустио болницу излечен, па се огласио:"Скупо плаћена школа и ово сам некако пребродио" (фото)…
Блиц 08.04.2020
Музичар Ђорђе Давид изашао је из болнице након борбе са корона вирусом. Са заштитном маском на лицу, рукацивама, али и наочарима за сунце напустио је болницу и отишао кући. Музичар се убрзо огласио и на друштвеној мрежи Инстаграм… »
Ђорђе Давид изашао из болнице! Рокер са заштитном маском на лицу отишао кући! Победио корону! (фото)
Курир 08.04.2020
Ђорђе Давид изашао је из болнице након лавовске борбе са коронавирусом. Рокер је лечење напустио са заштитном маском на лицу, као и са рукавицама на рукама. Подсетимо, он је 26. марта на свом Инстаграму поделио с јавношћу… »
Ђорђе Давид победио корону: Рокер изашао из болнице (фото)
Вечерње новости 08.04.2020
Музичар је провео више од две недеље на одељењу пулмологије Клиничког центра Србије, где се опорављао од опаког вируса. ПОПУЛАРНИ рокер Ђорђе Давид, који је био хоспитализован због вируса корона изашао је данас из болнице… »
Победио корону: Ђорђе Давид изашао из болнице (фото)
Мондо 08.04.2020
Рокер усликан са "пуном опремом"! Рокер усликан са "пуном опремом"! Рокер и члан жирија музичког такмичења "Звезде Гранда", Ђорђе Давид пуштен је из болнице где је био смештен након што је утврђено да је позитиван на корону. Он… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро