Povezane vesti
Brnabićeva: Pažljivo odmeravamo nove restriktivne mere
Dnevnik 08.04.2020
BEOGRAD: Premijerka Ana Branibić rekla je večeras da je u okviru razgovora o novim restriktivnim merama bilo reči i o izolaciji većih gradova kao i zatvaranju velikih firmi na sedam do 14 dana. "Pažljivo odmeravamo restriktivne mere", rekla je… »
Brnabić: Nekoliko koraka će prethoditi eventualnoj celodnevnoj zabrani kretanja
N1 Info 08.04.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će nekoliko koraka prethoditi eventualnom uvođenju celodnevne zabrane kretanja, mere u borbi protiv pandemije koronavirusa. "Mislim da je struka za to, to može da se čuje na konferencijama za novinare. Mi… »
Sve će stati na 14 dana? Vlada razmatra nove mere
Mondo 08.04.2020
U okviru potencijalnih novih restriktivnih merama protiv epidemije Vlada razmišlja o zatvaranju velikih firmi na sedam do 14 dana. U okviru potencijalnih novih restriktivnih merama protiv epidemije Vlada razmišlja o zatvaranju velikih firmi na sedam do… »
Brnabić: Nekoliko koraka će prethoditi eventualnoj celodnevnoj zabrani kretanja u Srbiji
Novi magazin 08.04.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas će nekoliko koraka prethoditi eventualnom uvođenju celodnevne zabrane kretanja, mere u borbi protiv pandemije koronavirusa. "Mislim da je struka za to, to može da se čuje na konferencijama za novinare… »
Vesti dana »

24.: Mart - datum koji se ne zaboravlja Na današnji dan počelo je bombardovanje, u "Jutru na Blic" saznajte: Nato avioni ispalili su oko 50.000 raznih projektila na našu zemlju
Blic pre 42 minutajoš 14 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 42 minutajoš 7 povezanih

Grmi Zlatanova pesma posle pobede Srbije: Vlahović napravio šou na Marakani posle gola
Mondo pre 24 minutajoš 5 povezanih