Повезане вести
Брнабићева: Пажљиво одмеравамо нове рестриктивне мере
Дневник 08.04.2020
БЕОГРАД: Премијерка Ана Бранибић рекла је вечерас да је у оквиру разговора о новим рестриктивним мерама било речи и о изолацији већих градова као и затварању великих фирми на седам до 14 дана. "Пажљиво одмеравамо рестриктивне… »
Брнабић: Неколико корака ће претходити евентуалној целодневној забрани кретања
Н1 Инфо 08.04.2020
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да ће неколико корака претходити евентуалном увођењу целодневне забране кретања, мере у борби против пандемије коронавируса. "Мислим да је струка за то, то може да се чује на… »
Све ће стати на 14 дана? Влада разматра нове мере
Мондо 08.04.2020
У оквиру потенцијалних нових рестриктивних мерама против епидемије Влада размишља о затварању великих фирми на седам до 14 дана. У оквиру потенцијалних нових рестриктивних мерама против епидемије Влада размишља о затварању… »
Брнабић: Неколико корака ће претходити евентуалној целодневној забрани кретања у Србији
Нови магазин 08.04.2020
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас ће неколико корака претходити евентуалном увођењу целодневне забране кретања, мере у борби против пандемије коронавируса. "Мислим да је струка за то, то може да се чује на… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 1 сатјош 31 повезана
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 37 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних