Povezane vesti

Brnabićeva: Pažljivo odmeravamo nove restriktivne mere

Brnabićeva: Pažljivo odmeravamo nove restriktivne mere

Dnevnik 08.04.2020
BEOGRAD: Premijerka Ana Branibić rekla je večeras da je u okviru razgovora o novim restriktivnim merama bilo reči i o izolaciji većih gradova kao i zatvaranju velikih firmi na sedam do 14 dana. "Pažljivo odmeravamo restriktivne mere", rekla je… »
Brnabić: Nekoliko koraka će prethoditi eventualnoj celodnevnoj zabrani kretanja

Brnabić: Nekoliko koraka će prethoditi eventualnoj celodnevnoj zabrani kretanja

N1 Info 08.04.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će nekoliko koraka prethoditi eventualnom uvođenju celodnevne zabrane kretanja, mere u borbi protiv pandemije koronavirusa. "Mislim da je struka za to, to može da se čuje na konferencijama za novinare. Mi… »
Sve će stati na 14 dana? Vlada razmatra nove mere

Sve će stati na 14 dana? Vlada razmatra nove mere

Mondo 08.04.2020
U okviru potencijalnih novih restriktivnih merama protiv epidemije Vlada razmišlja o zatvaranju velikih firmi na sedam do 14 dana. U okviru potencijalnih novih restriktivnih merama protiv epidemije Vlada razmišlja o zatvaranju velikih firmi na sedam do… »
Brnabić: Nekoliko koraka će prethoditi eventualnoj celodnevnoj zabrani kretanja u Srbiji

Brnabić: Nekoliko koraka će prethoditi eventualnoj celodnevnoj zabrani kretanja u Srbiji

Novi magazin 08.04.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas će nekoliko koraka prethoditi eventualnom uvođenju celodnevne zabrane kretanja, mere u borbi protiv pandemije koronavirusa. "Mislim da je struka za to, to može da se čuje na konferencijama za novinare… »

Vesti dana »