Povezane vesti
Brnabićeva: Pažljivo odmeravamo nove restriktivne mere
Dnevnik 08.04.2020
BEOGRAD: Premijerka Ana Branibić rekla je večeras da je u okviru razgovora o novim restriktivnim merama bilo reči i o izolaciji većih gradova kao i zatvaranju velikih firmi na sedam do 14 dana. "Pažljivo odmeravamo restriktivne mere", rekla je Brnabić za… »
Brnabić: Nekoliko koraka će prethoditi eventualnoj celodnevnoj zabrani kretanja
N1 Info 08.04.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će nekoliko koraka prethoditi eventualnom uvođenju celodnevne zabrane kretanja, mere u borbi protiv pandemije koronavirusa. "Mislim da je struka za to, to može da se čuje na konferencijama za novinare. Mi se… »
Sve će stati na 14 dana? Vlada razmatra nove mere
Mondo 08.04.2020
U okviru potencijalnih novih restriktivnih merama protiv epidemije Vlada razmišlja o zatvaranju velikih firmi na sedam do 14 dana. U okviru potencijalnih novih restriktivnih merama protiv epidemije Vlada razmišlja o zatvaranju velikih firmi na sedam do… »
Brnabić: Nekoliko koraka će prethoditi eventualnoj celodnevnoj zabrani kretanja u Srbiji
Novi magazin 08.04.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas će nekoliko koraka prethoditi eventualnom uvođenju celodnevne zabrane kretanja, mere u borbi protiv pandemije koronavirusa. "Mislim da je struka za to, to može da se čuje na konferencijama za novinare. Mi… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 16 povezanih
Vlasti izdale upozorenje: Moguć mega-zemljotres; Spremite planove evakuacije, zalihe hrane i vode FOTO/VIDEO
B92 pre 40 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
Nova pre 55 minutajoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za legalizaciju nelegalnih objekata u Srbiji
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 27 povezanih
CLS: Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih