Povezane vesti
Antić kremiran, ispraćaj legende obaviće se u Srbiji
N1 Info 08.04.2020
Telo proslavljenog srpskog trenera Radomira Antića, koji je preminuo u ponedeljak u 72. godini posle kraće bolesti, kremirano je u sredu u Madridu. Kako je porodica i najavila, legenda srpskog fudbala biće sahranjena u Srbiji kada se za to budu stekli… »
Antić kremiran: Ispraćaj legednarnog ternera u Srbiji
Hot sport 08.04.2020
Proslavljeni fudbalski stručnjak premimio je u ponedeljak, u. 72 godini. Antić je preminuo posle kraće bolesti, a kremacija tela obavljena je danas u Madridu. Kako je porodica i najavila, legenda srpskog fudbala biće sahranjena u Srbiji kada se za to… »
Peticija: Navijači Atletika traže veliku čast za Antića
N1 Info 08.04.2020
Navijači Atletiko Madrida započeli su peticiju na vebsajtu „change.org“ koja za cilj ima da se u „Prolazu legendi“ na stadionu „Vanda Metropolitano“ postavi plaketa sa imenom legendarnog trenera kluba – pokojnog Radomira Antića. „Prolaz… »
Vesti dana »

Novosadski studenti šetaju do Tužilaštva i BIA: „Da mi vas nešto pitamo“
Vreme pre 1 satjoš 6 povezanih

"Duboko žalim zbog odluke SAD" Fon der Lajen: Carine su loše za preduzeća i potrošače Amerike i EU!
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih

"Jadar" kao mogući strateški projekat EU: Koje benefite nudi Evropa, a šta (ne) žele građani Srbije
Insajder pre 3 satajoš 3 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih