Повезане вести
Тодоровић: Сви знају да обожавам Партизан
Н1 Инфо 08.04.2020
Репрезентативац Србије и кошаркаш Андоре Дејан Тодоровић скоро сваког лета спомиње се као потенцијално појачање Партизана. Двадесетпетогодишњи бек рођен у Мркоњић Граду професионалну каријеру је почео у Уникахи из Малаге, а… »
Он ОБОЖАВА Партизан, али шта би требало да се деси да ускоро обуче црно-бели дрес!
Спортске.нет 08.04.2020
Још није време за тај трансфер? Српски репрезентативац Дејан Тодоровић се у протеклих пар година у више наврата помињао као потенцијално појачање Партизана, али он и даље ''не мрда'' из Шпаније. Од прошле године крилни српски… »
Дејан у сваком прелазном року „стиже“ у Хумску: Сви знају да обожавам Партизан
Спортски журнал 08.04.2020
Стварно не знам шта би требало да се деси и каква би то понуда требало да буде, па буде да напустим Шпанију - напомиње Тодоровић. Неколико последњих прелазних рокова репрезентативац Србије Дејан Тодоровић се увек доводио у везу… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана