Povezane vesti
Bilčik: Garantovati slobodu medija i izražavanja i tokom vanrednog stanja
Slobodna Evropa 09.04.2020
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je da je od suštinske važnosti da se garantuju sloboda medija i sloboda izražavaja čak i tokom vanrednog stanja. "Bio sam veoma zabrinut zbog hapšenja gospođe (Ane) Lalić prošle sedmice… »
N1 Info 09.04.2020
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je da je od suštinske važnosti da se garantuju sloboda medija i sloboda izražavanja čak i tokom vanrednog stanja. "Bio sam veoma zabrinut zbog hapšenja gospođe Lalić prošle sedmice… »
Novi magazin 09.04.2020
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je da je od suštinske važnosti da se garantuju sloboda medija i sloboda izražavaja čak i tokom vanrednog stanja. "Bio sam veoma zabrinut zbog hapšenja gospođe (Ane) Lalić prošle sedmice… »
Vesti dana »
Ko je Jasna, druga žena uhapšena u slučaju ubistva Aleksandra Nešovića Baje u restoranu "27"?
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih
Nova tragedija u Crnoj Gori: Poginuo motociklista iz Srbije, jutros nastradala i žena iz Loznice
Mondo pre 4 minutajoš 29 povezanih
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak: Učenici prvo polažu test iz maternjeg jezika
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 25 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Šarif: Postignut dogovor o konačnom tekstu sporazuma SAD i Irana
RTV pre 40 minutajoš 30 povezanih