Повезане вести
Испао ми је телефон из руку – Красић: Шокиран сам! Јовановић: Код Антића смо сазнали шта је тим!
Хот спорт 09.04.2020
Туга је преплавила фудбалски свет када је Радомир Антић преминуо у 71. години живота. Неверица, туга, шок, осећања су која су преузела фудбалски свет, а људи који су га познавали грцали су у сузама у неверици. Чланови… »
Лане Јовановић звао Мистера пар дана пре најтужнијих вести...
Спортске.нет 09.04.2020
Није могао да верује када га је позвао Милош Красић. Све нас је погодила смрт истакнутог српског фудбалског стручњака, вероватно најбољег којег смо имали у историји, Радомира Антића. Његова смрт посебно је погодила и… »
Јовановић и Красић о Антићу: Учио нас животу и фудбалу
Вечерње новости 09.04.2020
Први пут у животу Радомир Антић ми се није јавио на телефонски позив, у петак по подне, 3. априла, а разлог, који сам сазнао три дана касније, био је најгори могући, каже Милан Лане Јовановић. ПРВИ пут у животу Радомир Антић ми… »
Вести дана »

ЏАБА смо се радовали лепом времену Најновија временска прогноза ће вас разочарати
Дневник пре 1 сатјош 34 повезане

Учесник петооктобарских промена из Чачка каже: Народ је тада изигран и кренуо је суноврат - исто би било и сад кад би блокадери остварили своје циљеве
РИНА пре 1 сатјош 20 повезаних

Његош Петровић: "Овакве ствари никоме не иду у прилог, овај пораз ће нас ојачати"
Спортске.нет пре 2 сатајош 27 повезаних