Povezane vesti
Ispovest rajevca: Ponudili su mi u 2010. godine da preuzmem Srbiju, odbio sam zbog prijatelja Antića!
Hot sport 09.04.2020
Milovan Rajevac otvorio je dušu nakon smrti Radomira Antića. Rajevac je 2010. predvodio reprezentaciju Gane, a Antić naše ‘orlove’. Ganjani su tada bili jedno od najprijatnijih iznenađenja na prvenstvu, a godinama potom prijateljstvo dvojice stručnjaka… »
Nudili mu mesto selektora Srbije posle Antića, iz poštovanja nije hteo ni u ludilu!
Sportske.net 09.04.2020
Još jedan od onih koji imaju prelepe reči o Radomiru Antiću. Milovan Rajevac je istakao da mu je bilo veoma teško kada je čuo da je preminuo legendarni srpski trener. "Mnogo mi je teško, brisao sam suze, slabo spavao. Košmar mi je u glavi. Antić je bio… »
Rajevac: Ponuđeno mi je mesto selektora posle Antića, odbio sam zbog njega!
Sportski žurnal 09.04.2020
Tužan, zaplakan, u neverici. Milovan Rajevac, nekadašnji levi bek, trener sa dugim stažom, dočekao je vest o smrti Radomira Antića u porodičnom domu na Zlatiboru. Godine su prolazile, kaže uspešni selektor Gane na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, pre… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) u ovom delu Srbije ponovo će da tuče grad, seva i pljušti! Stiže nova tura nevremena, a evo u koliko tačno sati: Evo kako će se premeštati
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

Mirna noć u Beogradu: Hitna pomoć intervenisala 110 puta, bez težih incidenata
Euronews pre 11 minutajoš 6 povezanih

Turisti iz pojedinih zemalja moraće da polože garanciju do 15.000 dolara da bi ušli u SAD
Forbes pre 30 minutajoš 1 povezana

Na današnji dan: Nikson priznao da je prikrivao "Votergejt", Merlin Monro izvršila samoubistvo
Radio 021 pre 26 minutajoš 3 povezane

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 7 satijoš 5 povezanih