Povezane vesti
Plemenita deca iz Bečeja: Organizovali se sa razrednim i skupili pomoć za drugaricu iz odeljenja
Telegraf 10.04.2020
- Skupili smo pomoć koja je i mene iznenadila, mnogo je vise nego što sam i sam očekivao - rekao je razredni starešina. Roditelji i đaci V-d razreda Osnovne škole "Šamu Mihalj" iz Bečeja organizovali su se na poziv razrednog starešine Dragoljuba… »
Bečej: Roditelji i đaci pomogli samohranu majku sa četvoro dece
RTV 10.04.2020
BEČEJ - Roditelji i đaci V-d razreda Osnovne škole "Šamu Mihalj" iz Bečeja organizovali su se na poziv razrednog starešine Dragoljuba Jovanovića i prikupili pomoć za petočlanu porodicu učenice tog razreda, jedanaestogodišnje Hanife Gaši… »
Ako je pao imunitet, nije pala humanost
Dnevnik 10.04.2020
BEČEJ: Situacija koja vlada u svetu povodom pandemije Kovid-19, pokazala je mnoge primere izostanka solidarnosti, ali i one koji vraćaju veru u humanost. Pravi ljudi čine ono što mogu. Podstaknuti idejom razrednog starešine Dragoljuba Jovanovića… »
Najlepša vest koju ćete pročitati danas: U svetu postoji jedno carstvo!
Mondo 10.04.2020
Deca iz Osnovne škole "Šamu Mihalj" u Bačkom Petrovom selu se udružila i prikupila pomoć za svoju drugaricu iz školskih klupa i njenu porodicu. BRAVO, DECO! Deca iz Osnovne škole "Šamu Mihalj" u Bačkom Petrovom selu se udružila i prikupila… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 8 satijoš 2 povezane