Povezane vesti
Plemenita deca iz Bečeja: Organizovali se sa razrednim i skupili pomoć za drugaricu iz odeljenja
Telegraf 10.04.2020
- Skupili smo pomoć koja je i mene iznenadila, mnogo je vise nego što sam i sam očekivao - rekao je razredni starešina. Roditelji i đaci V-d razreda Osnovne škole "Šamu Mihalj" iz Bečeja organizovali su se na poziv razrednog starešine Dragoljuba… »
Bečej: Roditelji i đaci pomogli samohranu majku sa četvoro dece
RTV 10.04.2020
BEČEJ - Roditelji i đaci V-d razreda Osnovne škole "Šamu Mihalj" iz Bečeja organizovali su se na poziv razrednog starešine Dragoljuba Jovanovića i prikupili pomoć za petočlanu porodicu učenice tog razreda, jedanaestogodišnje Hanife Gaši… »
Ako je pao imunitet, nije pala humanost
Dnevnik 10.04.2020
BEČEJ: Situacija koja vlada u svetu povodom pandemije Kovid-19, pokazala je mnoge primere izostanka solidarnosti, ali i one koji vraćaju veru u humanost. Pravi ljudi čine ono što mogu. Podstaknuti idejom razrednog starešine Dragoljuba Jovanovića… »
Najlepša vest koju ćete pročitati danas: U svetu postoji jedno carstvo!
Mondo 10.04.2020
Deca iz Osnovne škole "Šamu Mihalj" u Bačkom Petrovom selu se udružila i prikupila pomoć za svoju drugaricu iz školskih klupa i njenu porodicu. BRAVO, DECO! Deca iz Osnovne škole "Šamu Mihalj" u Bačkom Petrovom selu se udružila i prikupila… »
Vesti dana »

Danas je u Srbiji Dan žalosti zbog stradalih u požaru u Severnoj Makedoniji
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih

Novi Sad - studenti u blokadi pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 21 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 21 minutajoš 11 povezanih

(VIDEO) Studenti blokirali ulaze u Skupštinu grada Novog Sada, pozivaju građane da im se pridruže
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih