Повезане вести
Вучић о сину: Пустите ме да сам бринем своје бриге! Волим Данила највише на свету
Правда 10.04.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је свакодневно у контакту са лекарима и да када буде постајала било каква сумња да је заражен биће тестиран на корона вирус, додавши да је одговоран и слуша лекаре… »
Вучић: Желе да политички будем изолован да би корона победила
Југ пресс 10.04.2020
НИШ Председник Србије Александар Вучић је рекао да је одмах после пријема његовог сина на лечење у Инфективну клинику у Београду, разговарао са директором те здравствене установе о контактима које је имао у претходном периоду… »
Вучић: Бићу тестиран оног секунда кад лекари буду мислили да постоји шанса да сам заражен
Бета видео 10.04.2020
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће бити тестиран на присуство корона вируса ``оног секунда`` када лекари са којима, како је навео, свакодневно разговара, буду мислили да постоји ``било каква``… »
Вучић: Слушам лекаре, бићу тестиран ако буде потребе
Спутник 10.04.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је свакодневно у контакту са лекарима и да ће бити тестиран ако буде потребе за тим. „Разговарам са лекарима сваког дана и ако постоји било каква шанса, не симптом, него шанса… »
Вучић: Ако постоји било каква шанса – бићу тестиран на корону
Данас 10.04.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Нишу да ће „бити тестиран на корона вирус, ако постоји било каква шанса“ пошто је његов син Данило оболео и хоспитализован је на Инфективној клиници у Београду. Он је рекао… »
Вучић: Ако треба бићу тестиран, Н1 да не брине лицемерно о мом здрављу
Н1 Инфо 10.04.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је свакодневно у контакту са лекарима и да када буде постајала било каква сумња да је заражен биће тестиран на коронавирус. Он је рекао да је одговоран и слуша лекаре. Извор… »
Вучић емотивно о сину Данилу: Тестираћу се, ако постоји било каква шанса!
Мондо 10.04.2020
"Оних који брину лажне бриге сам сит, знам да никад нисте ни бринули, кажите људима да то није од жеље да будем изолован како би корона победила у Србији", рекао је председник Србије. "Оних који брину лажне бриге сам сит, знам… »
Вести дана »
Преминуо музичар Љуба Нинковић, оснивач групе С времена на време
Ист медиа пре 3 сатајош 35 повезаних
Председник ГрО СНС Нови Пазар Никола Јоловић честитао Божић
РТВ Нови Пазар пре 2 сатајош 24 повезане
Министарство здравља: "Нестле" превентивно повлачи са тржишта неке производе за бебе
РТС пре 3 сатајош 18 повезаних