Povezane vesti
Lalatović: Igrači, spremite se, krećemo početkom maja
Dnevnik 10.04.2020
Nenad Lalatović, trener fudbalera Vojvodine, trenutno trećeplasirane ekipe u Superligi Srbije, otkrio je za pojedine sportske medije da će njegovi fudbaleri početi pripreme već početkom maja. Bez obzira na to što je pandemija koronavirusa u punom… »
Šok i neverica! Lalatović zna nešto što mi ne znamo: Poručio sam fudbalerima da se spreme, krećemo 1. maja!
Sportal blic 09.04.2020
Poznato je kada bismo ponovo mogli da gledamo Superligu Srbije, mnogo pre svih ostalih liga! Domaće prvenstvo je poslednje otkazano u Evropi, a sada će se (neračujući neobičan slučaj Belorusiji) prvo vratiti na male ekrane! , trener , istakao je da… »
Vesti dana »
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Beta pre 3 satajoš 5 povezanih
BLOG UŽIVO „Policajci su spavali u kombijima i mi smo im prišli“: Aktivisti i opozicija zauzeli Stari savski most posle guranja s policijom, ova pesma je novi hit protesta
Nova pre 13 minutajoš 16 povezanih
Džavonte Smart izdominirao u dresu Amerike: Solidnu partiju pružio i Frenk Kaminski!
Hot sport pre 37 minutajoš 13 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 25. novembra do 1. decembra)
Pressek pre 2 satajoš 11 povezanih