Povezane vesti
Hrvat pobesneo jer mu nije stigla penzija, pa napravio haos u pošti: Imam koronu, a vi se testirajte!
Kurir 10.04.2020
Revoltiran zbog nedostavljanja penzije na kućnu adresu, penzioner iz hrvatskog Zaprešića (69) ušetao je u jednu poštu i uzviknuo na sav glas: "Imam koronu! Potvrđen mi je virus. A vi se testirajte". Nije dugo trebalo, a u poslovnicu Hrvatske pošte stigla… »
Uleteo u poštu pa uzviknuo "Imam koronu, potvrđen mi je virus!", a onda je nastao haos
Alo 10.04.2020
Dojadilo mu da čeka. Revoltirani penzioner iz Zaprešića ušetao je u poštu u tom mestu u Zagrebačkoj županiji i uzviknuo: "Imam koronu! Potvrđen mi je virus. A vi se testirajte". On je, kako prenosi Tanjug, bio ljut što mu nije dostavljena penzija na… »
“Imam korona virus, a vi se testirajte”: Penzioner izazvao paniku u pošti, kivan što nema penzije
Telegraf 10.04.2020
Ubrzo su u poštu u Zaprešiću stigli pripadnici policije. Revoltiran zbog nedostavljanja penzije na kućnu adresu, 69-godišnji penzioner iz Zaprešića ušetao je u jednu poštu u tom mestu u zagrebačkoj županiji i uzviknuo na sav glas: "Imam koronu! Potvrđen… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac koji je kamionom izazvao tešku saobraćajnu nesreću
Beta pre 10 minutajoš 28 povezanih
Prevrnuo se čamac sa migrantima kod Slavonskog Broda, jedan se utopio
Radio 021 pre 55 minutajoš 27 povezanih
SAD i Rusija bile protiv Generalna skupština UN usvojila rezoluciju o Černobilju: Menja se ime grada i nuklearke
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Futsal derbi za kraj godine: Novi Pazar – Vintersport (petak, 18.00)
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 29 povezanih