Povezane vesti
Lončar o Vučiću i virusu: Sam je tražio da se poštuju sve procedure
Danas 11.04.2020
Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksnadar Vučić sam tražio da se u njegovom slučaju sprovedu sve procedure u kontroli eventualne zaraze korona virusom. Vučić je u sredu objavio da je njegov sin zaražen… »
Lončar: Lično garantujem da je Vučić poštovao procedure nakon što je otkriveno da je njegov sin zaražen korona virusom
Blic 10.04.2020
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je večeras da kao ministar lično garantuje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poštovao sve procedure nakon što je otkriveno da je njegov sin Danilo zaražen korona virusom. - Za to ja garantujem lično, kao… »
Vesti dana »
Nakon tragedije u Kran-montani srbinu se gubi svaki trag Stefan radio kao obezbeđenje u klubu, na mobilini telefon se ne javlja, porodica je jako zabrinuta
Dnevnik pre 30 minutajoš 48 povezanih
Rast cena preti da poništi rast penzija: Da li je povećanje penzija zaista "istorijsko"?
Radio 021 pre 1 satjoš 34 povezane
U Nišu održan komemorativi skup – 14 meseci, 16 žrtava, 0 odgovornih
Južne vesti pre 3 satajoš 30 povezanih
(VIDEO, FOTO) Zvaničnici pojasnili šta je mogući uzok tragedije u baru u švajcarskom skijalištu tokom proslave Nove godine: Oko 40 mrtvih i 115 povređeno
Danas pre 2 satajoš 87 povezanih
Rusija: U ukrajinskom napadu dronovima tokom Nove godine poginule 24 osobe
Radio 021 pre 6 satijoš 34 povezane