Повезане вести
Након што јој се јавно извинила, Луна се помирила са Анабелом: Уз сузе се снажно загрлиле пред свима
Телеграф 11.04.2020
- Тако си ми недостајала, гледам те и не препознајем те, не могу да верујем да смо то доживеле ти и ја. Ти си срце мог срца - рекла Анабела Луни. Луна Ђогани је током номинација искористила прилику да се јавно извини својој мајци… »
Луна се кроз сузе јавно извинила Анабели: "Жао ми је што нисам ћерка какву заслужујеш да имаш"
Телеграф 11.04.2020
- Моја мајка је била најбоља мајка на свету била и остала и увек ће бити - причала је Луна. Пред Луном се синоћ нашао тежак задатак кога да номинује за одлазак у изолацију, Анабелу Атијас или Гагија Ђоганија. Ђоганијева се на… »
"Нисам ћерка какву заслужујеш" Луна признала кривицу, и јавно се извинила Анабели (видео)
Ало 11.04.2020
Суза сузу стиже. Луна Ђогани, током вечерашњих номинација када је морала да одабере ког ће родитеља послати у изолацију, поручила је свом оцу Гагију Ђоганију да му никада неће опростити то што је растурио њихову породицу, а… »
Вести дана »

Оштетили државни буџет за 16 милиона динара: Ухапшено двоје - ево како су утајили порез
Курир пре 55 минутајош 61 повезана

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Радио 021 пре 1 сатјош 27 повезаних

Потресни снимак: Тело преминулог Дејана Миловановића односе са терена
Телеграф пре 40 минутајош 82 повезане

Био је један од најфаталнијих холивудских даса, а њену смрт никада није прежалио: Животна прича легендарног Роберта Редфорда
Нова пре 7 сатијош 48 повезаних