Povezane vesti
Nakon što joj se javno izvinila, Luna se pomirila sa Anabelom: Uz suze se snažno zagrlile pred svima
Telegraf 11.04.2020
- Tako si mi nedostajala, gledam te i ne prepoznajem te, ne mogu da verujem da smo to doživele ti i ja. Ti si srce mog srca - rekla Anabela Luni. Luna Đogani je tokom nominacija iskoristila priliku da se javno izvini svojoj majci Anabeli Atijas, s kojom… »
Luna se kroz suze javno izvinila Anabeli: "Žao mi je što nisam ćerka kakvu zaslužuješ da imaš"
Telegraf 11.04.2020
- Moja majka je bila najbolja majka na svetu bila i ostala i uvek će biti - pričala je Luna. Pred Lunom se sinoć našao težak zadatak koga da nominuje za odlazak u izolaciju, Anabelu Atijas ili Gagija Đoganija. Đoganijeva se na kraju odlučila za… »
"Nisam ćerka kakvu zaslužuješ" Luna priznala krivicu, i javno se izvinila Anabeli (video)
Alo 11.04.2020
Suza suzu stiže. Luna Đogani, tokom večerašnjih nominacija kada je morala da odabere kog će roditelja poslati u izolaciju, poručila je svom ocu Gagiju Đoganiju da mu nikada neće oprostiti to što je rasturio njihovu porodicu, a zatim je pričala i… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša obeležili šest meseci od nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Rešetka pre 2 satajoš 13 povezanih

Ovo je muzičar koji je poginuo u teškoj nesreći u Novom Sadu Kolege i prijatelji opraštaju se od njega uz potresne poruke (foto)
Dnevnik pre 50 minutajoš 17 povezanih

Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice otišla iz Srbije: Strahujem za svoju bezbednost
Pravda pre 3 satajoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Masovni ruski udar na Zaporožje, 29 ranjenih; Rusija u toku noći uništila 121 ukrajinski dron
RTV pre 3 satajoš 14 povezanih