Повезане вести
Изненађење, кошаркаш се управо опростио од Партизана?!
Спортске.нет 11.04.2020
Изгледа да јесте... По времену у ком је писао, Џејмс Макаду се опростио од Партизана. Овај кошаркаш који је имао уговор до краја сезоне са црно-белима није доказао квалитет који смо сви очекивали од њега, па је Тринкијери… »
Била је част носити црно-бели дрес: Шок за партизановце, Американац се опростио од клуба преко Инстаграма
Хот спорт 11.04.2020
“Партизане, хвала ти што си ме учинио делом породице. Била ми је част да носим црно-бели дрес” Иако сезона још није готова и није познато када би могла да се настави, Џејмс Мекаду се већ опростио од Партизана, бар се тако чини… »
Мекаду: Била је част носити црно-бели дрес
Моззарт спорт 11.04.2020
"Узбуђен сам да видим шта носи лето и радујем се новој сезони", истакао је центар Партизана на Инстаграм профилу. Сезона још није готова, не зна се ни да ли ће се играти у АБА лиги или Еврокупу, чекају се најважнији одговори, а… »
Вести дана »
Зеленски искључује територијалне уступке док Европа понавља 'непоколебљиву' подршку Украјини
Слободна Европа пре 56 минутајош 22 повезане
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 31 минутајош 17 повезаних
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 2 сатајош 12 повезаних