Povezane vesti
Kon: Potrebno oko 10 nedelja da se epidemija smiri
IndeksOnline 11.04.2020
BEOGRAD – Epidemiolog Predrag Kon rekao je da je merama prevencije epidemija korona virusa u Srbiji razvučena i da je potrebno ukupno oko deset nedelja da se ona smiri. “Ovaj virus pripada respiratornim virusima, a respiratorne infekcije imaju tipične… »
Kon: Ljudi očekuju neke Supermene, a mi lekari smo samo ljudi. Ali niko se ne bori s virusom kao mi
Telegraf 11.04.2020
- Mi smo namerno pustili da se virus širi i da nismo ništa radili - rekao je Kon. Merama prevencije koje je Srbija preduzela epidemija korona virusa je razvučena i potrebno je 12 nedelja da se ona smiri, rekao je večeras dr Predrag Kon, epidemiolog… »
Vesti dana »

Evropski parlament usvojio rezoluciju o Srbiji: Na tapetu EXPO, „ćacilend“ i „zvučni top“
Nova ekonomija pre 7 satijoš 31 povezana

Kako je Zvezda postala Batlerova najbolja opcija? Olimpijakos odbio zahtev, a onda se pojavio on
Mondo pre 12 minutajoš 137 povezanih

Usvojene izmene i dopune Zakona o planiranju i izgradnji i državnom premeru i katastru, skuplje sudske takse, posebni postupci radi realizacije Ekspa...
RTV pre 9 satijoš 46 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Putin rukovodio vežbom strateških nuklearnih snaga; Ukrajina napala fabrike u Dagestanu i Mordoviji
RTV pre 2 satajoš 102 povezane