Повезане вести

Бес ЦСКА због Милутинова: Што не напишете да долази за 18.000.000 евра? Економија се распада, а ми бацамо паре

Бес ЦСКА због Милутинова: Што не напишете да долази за 18.000.000 евра? Економија се распада, а ми бацамо паре

Моззарт спорт 12.04.2020
Андреј Ватутин се наљутио. Бес у Мосвки. Или због тога што су намере ЦСКА проваљење или зато што вест није тачна. Тек, информација да је Никола Милутинов на прагу договора са Аремјцима избацила је из колосека председника… »
Председник ЦСКА о Милутинову: „Ма, ми Руси смо са друге планете, не 9, упишите 18 милиона ева“

Председник ЦСКА о Милутинову: „Ма, ми Руси смо са друге планете, не 9, упишите 18 милиона ева“

Вести онлине 12.04.2020
Председник ЦСКА Андреј Ватутин прокоментарисао је приче о договору са српским центром Николом Милутиновим. Мада није директно порекао да усмени договор постоји, био је ироничан када је причао о цифрама које је клуб наводно… »
Ватутин о плати српског центра: Што само девет, пишите 18 милиона!

Ватутин о плати српског центра: Што само девет, пишите 18 милиона!

Спортски журнал 12.04.2020
Председник ЦСКА се љути због писања о висини уговора Николе Милутинова. Никола Милутинов је потписао или ће у најскорије време потписати трогодишњи уговор са ЦСКА. С обзиром да је могао у НБА, вероватна сума којом су га… »

Вести дана »