Povezane vesti
Sara Jo predstavila novu pesmu „Kaži mi“
Dnevnik 12.04.2020
Pop zvezda Sara Jo objavila je novu pesmu „Kaži mi“, koju je premijerno predstavila putem Instagram Lajva. Sarini pratioci mogli su da čuju uključenja njenih prijatelja i saradnika i da po prvi put prisustvuju njenoj promociji. Odmah nakon toga, pesma je… »
Sara Jo potpuno drugačija: Mlada pevačica nikad senzualnija, a pored nje je zgodni Slovenac: "Poželela sam drugačiji vajb"
Blic 11.04.2020
Posle hit singlova „Bez sna“ i „Mili, mili“, pop zvezda Sara Jo objavila je novu pesmu „Kaži mi“, koju je premijerno predstavila putem Instagram Live-a. Sarini pratioci mogli su da čuju uključenja njenih prijatelja i saradnika, i da po prvi put… »
Vesti dana »
Dan državnosti u Srbiji: Incidenti u Novom Sadu, sukob pristalica SNS i antivladinih demonstranata
Danas pre 6 satijoš 7 povezanih
Studenta Inasa Hodžića muškarac udario u glavu u Novom Sadu, policija nije reagovala
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Gastoz došao sa misterioznom devojkom Poznati se sjatili kod Nadice Ademov: Voditeljka ima bezobrazan dekolte, a tek da vidite poklon od Kaće i Gobelje (video)
Blic pre 6 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za utorak, 17. februar: Danas se očekuje formiranje snežnog pokrivača
Beta pre 5 satijoš 3 povezane
Novinar o napadu na studente: Čini mi se da su samo čekali priliku da ih napadnu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana