Povezane vesti
Sara Jo predstavila novu pesmu „Kaži mi“
Dnevnik 12.04.2020
Pop zvezda Sara Jo objavila je novu pesmu „Kaži mi“, koju je premijerno predstavila putem Instagram Lajva. Sarini pratioci mogli su da čuju uključenja njenih prijatelja i saradnika i da po prvi put prisustvuju njenoj promociji. Odmah nakon toga, pesma je… »
Sara Jo potpuno drugačija: Mlada pevačica nikad senzualnija, a pored nje je zgodni Slovenac: "Poželela sam drugačiji vajb"
Blic 11.04.2020
Posle hit singlova „Bez sna“ i „Mili, mili“, pop zvezda Sara Jo objavila je novu pesmu „Kaži mi“, koju je premijerno predstavila putem Instagram Live-a. Sarini pratioci mogli su da čuju uključenja njenih prijatelja i saradnika, i da po prvi put… »
Vesti dana »

Temperatura ide blizu 30 stepeni Šok prognoza za oktobar, a onda će stići sneg iz Hrvatske!
Alo pre 24 minutajoš 21 povezana

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Rusija tokom noći na Ukrajinu lansirala više od 300 dronova i 37 raketa
Euronews pre 29 minutajoš 18 povezanih

Policija pojačava kontrolu: Fokus na bezbednost pešaka, sedmoro stradalo od oktobra
Serbian News Media pre 23 minutajoš 16 povezanih

Veljko Paunović o reprezentaciji Srbije: Razumem zašto se o tome govori, ali mi je neprijatno
Danas pre 9 minutajoš 21 povezana

Ministar prosvete: Uskoro će biti raspisan konkurs za direktora Pete beogradske gimnazije
N1 Info pre 50 minutajoš 11 povezanih