Povezane vesti
Sara Jo predstavila novu pesmu „Kaži mi“
Dnevnik 12.04.2020
Pop zvezda Sara Jo objavila je novu pesmu „Kaži mi“, koju je premijerno predstavila putem Instagram Lajva. Sarini pratioci mogli su da čuju uključenja njenih prijatelja i saradnika i da po prvi put prisustvuju njenoj promociji. Odmah nakon toga, pesma je… »
Sara Jo potpuno drugačija: Mlada pevačica nikad senzualnija, a pored nje je zgodni Slovenac: "Poželela sam drugačiji vajb"
Blic 11.04.2020
Posle hit singlova „Bez sna“ i „Mili, mili“, pop zvezda Sara Jo objavila je novu pesmu „Kaži mi“, koju je premijerno predstavila putem Instagram Live-a. Sarini pratioci mogli su da čuju uključenja njenih prijatelja i saradnika, i da po prvi put… »
Vesti dana »

Vučić predstavlja novi paket ekonomskih mera Za poboljšanje standarda građana drugi deo polovinom septembra
Dnevnik pre 21 minutajoš 22 povezane

Promenljivo oblačno vreme za kraj nedelje, a onda sledi postepeni porast temperature
Euronews pre 3 satajoš 20 povezanih

(Foto) ogromne gužve na granicama i ovog jutra: Čeka se i po 6 sati, sve stoji, vozači izlaze iz vozila - evo gde je najkritičnije
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih

Prekrečeni murali sa srpskim simbolima u Severnoj Mitrovici i Zvečanu
Beta pre 11 minutajoš 14 povezanih

Vučević: Kraj naredne godine realan i odgovoran datum za sledeće parlamentarne izbore
Beta pre 31 minutajoš 10 povezanih