Повезане вести

Ко је звезда"Гранда": која је у центру скандала због интимних фотографија: Изгледом и гласом је одушевила жири, а завршава и…

Ко је звезда"Гранда": која је у центру скандала због интимних фотографија: Изгледом и гласом је одушевила жири, а завршава и…

Блиц 12.04.2020
Азра Хусакрић (20) лепа млада Тузланка, такмичила се у "Звездама Гранда" и својим гласом али и изгледом фасцинирала жири. Азра је тренутно у центру медијске пажње због немиле ситуације која јој се десила након што јој је хакован… »
"Жао ми је због интимних слика које сам морала да објавим": Звезда "Гранда" у центру скандала се извињава пријатељима и…

"Жао ми је због интимних слика које сам морала да објавим": Звезда "Гранда" у центру скандала се извињава пријатељима и…

Блиц 12.04.2020
Лепа млада Тузланка, Азра Хусакрић (20) која се такмичила у "Звездама Гранда" тренутно је у центру медијске пажње због немиле ситуације која јој се десила након што јој је хакован профил и објављење су голишаве фотографије на… »
Звезда Гранда у центру скандала! Испливале голе фотке, па пала и претња тужбом: Тузланка не да на себе! (фото 18+)

Звезда Гранда у центру скандала! Испливале голе фотке, па пала и претња тужбом: Тузланка не да на себе! (фото 18+)

Курир 12.04.2020
Двадесетогодишња Тузланка Азра Хусакрић која је у "Звездама Гранда" одушевила је све како гласом, па тако и стасом, доживела је велику непријатност пошто јој је неко хаковао Фејсбук, те објавио голишави садржај који чак није ни… »
Звезда"Гранда" у центру скандала: - процуреле интимне фотографије Певачица (20) се огласила:"По ко зна који пут сте ударили по…

Звезда"Гранда" у центру скандала: - процуреле интимне фотографије Певачица (20) се огласила:"По ко зна који пут сте ударили по…

Блиц 12.04.2020
Азра Хусакрић (20) лепа млада Тузланка, такмичила се у "Звездама Гранда" и својим гласом али и изгледом фасцинирала жири. Она је сада доживела велику непријатност када јој је хакован профил и објављење су голишаве фотографије… »

Вести дана »