Повезане вести
Пантелић: Ноћ пре позитивног налаза играо сам фудбал, овако сам се борио са короном
Телеграф 12.04.2020
Потпредседник ФСС открио кроз шта је пролазио. Потпредседник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Марко Пантелић гостовао је у емисији "Прва тема" на ТВ Прва, где је говорио о томе како се изборио са вирусом корона на који је био… »
Исповест Славише Кокезе: Три дана нисам могао да удахнем ваздух, делио сам све са одбојкашем Росићем
Моззарт спорт 12.04.2020
Први човек српског фудбала гостовао на телевизији Пинк. Био је 13. март када је обелодањено да је председник ФСС Славиша Кокеза зарежан вирусом корона.... Од тога дана могле су да се чују само спорадичне информације о стању… »
Марко Пантелић: Ноћ пре теста сам играо фудбал, жена негативна – ја позитиван
Моззарт спорт 12.04.2020
“Одмах сам бацио цигаре“, смеје се потпредседник ФСС. Председник Фудбалског савеза Србије Славише Кокеза тешко је и дисао, потпредседник Марко Пантелић је имао сасвим другачије искуство. Некадашњи фудбалер је корона вирус, што… »
После Кокезе, огласио се и Пантелић, његово искуство било је знатно другачије!
Спортске.нет 12.04.2020
На њиховим примерима се види колико је корона непредвидива. Челни људи Фудбалског савеза Србије вечерас гостују у телевизијским емисијама, у којима говоре о својим искуствима у борби против коронавируса, из које су изашли као… »
Кокеза: Нисам могао да удахнем ваздух, хвала лекарима
Дневник 12.04.2020
БЕОГРАД: Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Славиша Кокеза изјавио је вечерас да се, након што је победио корона вирус, осећа боље него раније и истакао да не постоје речи којима би могао да се захвали лекарима на… »
Славиша Кокеза први пут за јавност: Три дана сам покушавао да узмем ваздух, нисам могао!
Хот спорт 12.04.2020
Први човек српског фудбала Славиша Кокеза опоравио се од корона вируса после две недеље болничког лечења. Председник ФС Србије Славиша Кокеза говорио је за ТВ Пинк како се заразио и какве је симптоме имао пре него што се јавио… »
Кокеза о борби са коронавирусом, када је било најтеже?
Спортске.нет 12.04.2020
Председник Фудбалског савеза Србије победио је вирус и већ од сутра би требало да се врати на посао. Вест да је Славиша Кокеза позитиван на коронавирус појавила се 13. марта, када је стигао резултат теста, али према његовим… »
Председник ФСС Славиша Кокеза од понедељка поново на послу
Вести онлине 12.04.2020
Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Славиша Кокеза враћа се сутра на посао, након што се опоравио од корона вируса, потврђено је Тањугу. Кокеза ће претходно о томе како је победио Цовид-19 говорити вечерас од 21 сат на… »
Славиша Кокеза победио коронавирус, налази негативни
Н1 Инфо 12.04.2020
Председник Фудбалског савеза Србије, Славиша Кокеза, враћа се у понедељак на посао, након што се опоравио од коронавируса, јавља агенција Тањуг. Кокеза се заразио највероватније у Милану, по повратку са Конгреса УЕФА одржаног… »
Први пут од изласка из болнице: Славиша Кокеза открива зашто је био у Милану и какве је све симптоме корона вируса имао
Спортал блиц 12.04.2020
Први човек Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза ће ове недеље, у девет увече, на телевизији Пинк први пут јавно наступати после напуштања болнице након што је је био инфициран новим, САРС-ЦоВ-2 типом корона вируса… »
Вести дана »
Сн и отац убијени, други син рањен, мајка повређена – злочин код Пирота
Југмедиа пре 2 сатајош 12 повезаних
Није први пут: Пајпер који је пао код Суботице имао несрећу и пре три године: Шта се дешава са овим авионом?
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Медицинског у блокади јавно апеловали на Дијану Хрку да прекине штрајк глађу
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана