Povezane vesti
Saigrač mog tate bio je Toni Parker, bili su čak i cimeri, upoznao sam ga kao mali
Mozzart sport 12.04.2020
"I kasnije kada sam gledao šta je sve postigao u košarci bilo mi je nekako drago. Lep je osećaj, pogotovo što je moj otac bio relativno blizak sa njim. I danas se povremeno čuju i znam da imaju međusobno veliko poštovanje", kaže Luka Ašćerić. Odrastao je… »
Megin "mašinac", poliglota, globtroter - Luka Ašćerić
Mondo 12.04.2020
Bek Mege imao je jako zanimljiv životni i košarkaški put... Bek Mege imao je jako zanimljiv životni i košarkaški put... Luka Ašćerić je bukvalno košarkaško dete. Otac mu je Nedeljko, "Neno" Ašćerić, prekaljeni veteran SFRJ druge lige, a onda i austrijske… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
Crvena zvezda pregazila Efes za istoriju: Surova osveta crveno-belih, Nvora razbio bivši klub
Mondo pre 44 minutajoš 88 povezanih
(Uživo) Najmanje 40 mrtvih, više od 80 kritično posle požara u Švajcarskoj! Novi snimak horora, oglasio se vlasnik bara, mladić doživeo čudo! (video, foto)
Kurir pre 9 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Spremite se za pravu zimu: U Srbiji večeras kiša, a evo kada počinje sneg
Nova pre 9 minutajoš 20 povezanih