Повезане вести
Повећан број тестираних на коронавирус, у ЕУ најугроженији старачки домови
РТС 13.04.2020
Широм света забележено је више од 1.900.000 случајева ковида 19. Преминуло је преко 118.000 људи, а опоравило се више од 440.000. Највише оболелих има САД, преко 570.000, следе Шпанија са преко 169.000 случајева, Италија са више… »
"То је одлука председника": Трамп: Ја одлучујем о поновном покретању економије у САД
Блиц 13.04.2020
Амерички председник Доналд Трамп рекао је данас да је на њему одлука када ће бити покренута економија САД, а не на гувернерима држава. - Та одлука је на председнику. Када се то каже, администрација и ја сарађујемо са гувернерима… »
Трамп: О поновном покретању економије одлучићу ја, а не гувернери
РТВ 13.04.2020
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да ће он, а не гувернери савезних држава, одлучити када ће поново бити покренута економија у земљи. "То је одлука председника", нагласио је Трамп на Твитеру. Он је… »
У С. Македонији полицијски час од петка поподне до уторка ујутро
Данас 13.04.2020
Влада Северне Македоније је данас одлучила да за Ускрс „полицијски час“ почне у петак 17. априла у 16.00 сати и траје до уторка 21. априла у 05.00. Уз то се од четврта у 16.00 до уторка у 5.00 „забрањује кретање на свим… »
Број становника, колапс здравственог система или нешто треће: Зашто у Њујорку има толико жртава?
Телеграф 13.04.2020
Према подацима до 11. априла, када је у САД било нешто више од 20.000 мртвих (данас их је више од 22.000), Њујорк је бројао чак 42 одсто од те бројке. Стопа смртности је око 4,7 одсто, док је у остатку САД 3,4 одсто. Америчка… »
Њујорк непрепознатљив због коронавируса
РТВ 13.04.2020
Њујорк - Каква је ситуација у Њујорку, граду са највише оболелих, пренела нам је новинарка Тијана Ибрахимовић, са којом је разговарао новинар РТВ-а Предраг Ћурчија. У Сједињеним Америчким Државама регистровано је преко 526… »
Корона пројекције: Водећи аналитичари предвиђају у којој земљи Европе ће бити највише жртава, а нису ни Италија ни Шпанија…
Блиц 12.04.2020
Италија и Шпанија су два највећа европска жаришта у пандемији вируса Ковид 19, али Институт за здравствену метрику и процену (ИХМЕ) из Сијетла предвиђа да би, према актуленом стању, трећа земља, ипак, могла да буде најтеже… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 42 минутајош 37 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 4 сатијош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 32 минутајош 54 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане