Повезане вести
Вујовић у свом стилу: Дајте ми буџет Звездиних кошаркаша и покорићу Европу
Хот спорт 13.04.2020
“Сигуран сам и могу да потпишем да када би рукометаши Звезде играли утакмицу која води на Фајнал-фор Лиге шампиона, да би Арена била пуна” Веселин Вујовић, прослављени рукометаш и тренер изјавио је да су буџети клубова у… »
„Дајте рукометашима буџет КК Црвена звезда и покориће Европу“
Вести онлине 13.04.2020
Познати рукометни тренер Веселин Вујовић каже да Србији не би много значило када би на место селектора репрезентације довела квалитетног појединца јер систем у целини не ваља. Вујовић тврди да се досадашњим селекторима није… »
Оштре речи Веселина Вујовића: "Џаба Србији и Червар, Онеста, Ривера, председник савеза ослобођен физичког!"
Спортске.нет 13.04.2020
Стање у српском рукомету лоше, тврди легенда. Рукометни тренер и прослављени ас Веселин Вујовић осуо је паљбу по челницима Рукометног савеза Србије. Он на стање у српском рукомету не гледа оптимистично. "Џаба Србији да споји… »
Вујовић удара маљем: Председник РСС је био ослобођен физичког, са 8.500.000 евра Звезда би била првак Европе
Моззарт спорт 13.04.2020
"Разлика између кошарке и рукомета је огромна, треб уложити у праву ствар", поручио је легендарни ас. Најбољи рукометаш свих времена и некадашњи селектор Југославије Веселин Вујовић сматра да ће у Србији тешко доћи до бољих… »
Вујовић пецнуо КК Црвена звезда: Дајте ми њихов буџет и бићу првак Европе
Вечерње новости 12.04.2020
Ја сам навијач Звезде. У једном интервјуу сам рекао: 'Дајте ми буџет који има кошаркашки клуб и ја ћу да будем првак Европе. Неки људи су ме критиковали да нападам Звезду, каже Веселин Вујовић. Тренер Загреба и некадашњи… »
Вести дана »
Наложена обдукиција преминулог Нишлије: Више јавно тужилаштво у Чачку повукло овај потез, хитан захтев упућен и полицији
РИНА пре 1 сатјош 33 повезане
Богдан Богдановић се јавио због Топића, капитен репрезентације Србије одушевљен нашим херојем!
Телеграф пре 5 сатијош 39 повезаних
Протест у Сарајеву због трамвајске несреће у којој је погинуо 23-годишњи студент
НИН пре 30 минутајош 30 повезаних