Povezane vesti

Srpska pevačica uzela makaze u ruke i samu sebe ošišala (FOTO)

Srpska pevačica uzela makaze u ruke i samu sebe ošišala (FOTO)

Vesti online 13.04.2020
Pevačica Katarina Kaja Ostojić očigledno nema mira u izolaciji, te je shodno tome odlučila da se ošiša. Ja sam se sama šišala, a vi kako te? … »
Frizer na aparatima! Kaja se ošišala sama: Pevačica uzela makaze u ruke, a evo kako sad izgleda! (Foto)

Frizer na aparatima! Kaja se ošišala sama: Pevačica uzela makaze u ruke, a evo kako sad izgleda! (Foto)

Kurir 13.04.2020
Katarina Kaja Ostojić kao i mnoge druge žene, ne može da ide u frizerski salon zbog vanredne situacije u zemlji, pa je uzela stvar u svoje ruke. Pevačica je rešila sama da se ošiša, a potom je sa svima na Instagramu podelila rezultat. "Ja sam se… »
Srpska pevačica uzela makaze u ruke i samu sebe ošišala! Promena je vidna: "Veoma smelo"

Srpska pevačica uzela makaze u ruke i samu sebe ošišala! Promena je vidna: "Veoma smelo"

Blic 13.04.2020
Pevačica Katarina Kaja Ostojić očigledno nema mira u izolaciji, te je shodno tome odlučila da se ošiša. S obzirom na to da trenutno nijedan frizer ne vrši svoje usluge, Kaja nije mogla da izdrži i svoju frizuru je morala da dovede u red. Ona se… »

Vesti dana »