Povezane vesti

Fudbaler izrešetan na kućnom pragu: „Znam ga od 12. godine, bio je obrazovan i poštovan“

Fudbaler izrešetan na kućnom pragu: „Znam ga od 12. godine, bio je obrazovan i poštovan“

Vesti online 13.04.2020
Mladi ekvadorski fudbaler Edvin Espinoza ubijen je ovog vikenda, javio je Karlos Franko, sportski direktor Gvajakvil Sitija. Dvadesetogodišnji Espinoza je ubijen u Isla Trinitariji, a Franko je ostao zatečen okolnostima. – Espinoza je bio sjajna… »
"Sačekuša" za fudbalera na kućnom pragu: Greška, a njega više nema!

"Sačekuša" za fudbalera na kućnom pragu: Greška, a njega više nema!

Mondo 13.04.2020
Mladi ekvadorski fudbaler Edvin Espinoza (20) ubijen je ispred svoje kuće u Gvajakali, najvećem gradu Ekvadora. Mladi ekvadorski fudbaler Edvin Espinoza (20) ubijen je ispred svoje kuće u Gvajakali, najvećem gradu Ekvadora. Igrač Gvajakali sitija je… »
Mladi fudbaler (20) greškom zverski ubijen! Kriminalci ga upucali na kućnom pragu, mislili da je neko drugi!

Mladi fudbaler (20) greškom zverski ubijen! Kriminalci ga upucali na kućnom pragu, mislili da je neko drugi!

Sportal blic 13.04.2020
Zaista neverovatne vesti stižu iz Južne Amerike. Ubijen je mladi fudbaler Edvin Espinoza (20) na kućnom pragu. Naime, ovaj fudbaler već neko vreme (kao i većina planete) trenira kod kuće, a nakon završenih vežbi izašao je na kućni prag. Upravo… »
Fudbaler izrešetan na kućnom pragu: "Znam ga od 12. godine, bio je obrazovan i poštovan"

Fudbaler izrešetan na kućnom pragu: "Znam ga od 12. godine, bio je obrazovan i poštovan"

Telegraf 13.04.2020
Mladi ekvadorski fudbaler Edvin Espinoza ubijen je ovog vikenda, javio je Karlos Franko, sportski direktor Gvajakvil Sitija. Dvadesetogodišnji Espinoza je ubijen u Isla Trinitariji, a Franko je ostao zatečen okolnostima. - Espinoza je bio sjajna osoba… »

Vesti dana »