Повезане вести

Фудбалер изрешетан на кућном прагу: „Знам га од 12. године, био је образован и поштован“

Фудбалер изрешетан на кућном прагу: „Знам га од 12. године, био је образован и поштован“

Вести онлине 13.04.2020
Млади еквадорски фудбалер Едвин Еспиноза убијен је овог викенда, јавио је Карлос Франко, спортски директор Гвајаквил Ситија. Двадесетогодишњи Еспиноза је убијен у Исла Тринитарији, а Франко је остао затечен околностима. –… »
"Сачекуша" за фудбалера на кућном прагу: Грешка, а њега више нема!

"Сачекуша" за фудбалера на кућном прагу: Грешка, а њега више нема!

Мондо 13.04.2020
Млади еквадорски фудбалер Едвин Еспиноза (20) убијен је испред своје куће у Гвајакали, највећем граду Еквадора. Млади еквадорски фудбалер Едвин Еспиноза (20) убијен је испред своје куће у Гвајакали, највећем граду Еквадора. Играч… »
Млади фудбалер (20) грешком зверски убијен! Криминалци га упуцали на кућном прагу, мислили да је неко други!

Млади фудбалер (20) грешком зверски убијен! Криминалци га упуцали на кућном прагу, мислили да је неко други!

Спортал блиц 13.04.2020
Заиста невероватне вести стижу из Јужне Америке. Убијен је млади фудбалер Едвин Еспиноза (20) на кућном прагу. Наиме, овај фудбалер већ неко време (као и већина планете) тренира код куће, а након завршених вежби изашао је на… »
Фудбалер изрешетан на кућном прагу: "Знам га од 12. године, био је образован и поштован"

Фудбалер изрешетан на кућном прагу: "Знам га од 12. године, био је образован и поштован"

Телеграф 13.04.2020
Млади еквадорски фудбалер Едвин Еспиноза убијен је овог викенда, јавио је Карлос Франко, спортски директор Гвајаквил Ситија. Двадесетогодишњи Еспиноза је убијен у Исла Тринитарији, а Франко је остао затечен околностима. -… »

Вести дана »