Повезане вести
„Стајао сам на првој линији, част и понос ми нису дозволили да се склоним“: Опроштајна порука чувеног доктора Лазића од које и…
ИнфоЛИГА 14.04.2020
Чувени српски хирург, лекар Клиничког центра у Нишу др Миодраг Лазић, преминуо је данас од последица корона вируса. Осећајући да ће изгубти битку, он је, како наводи његова пријатељица, оставио опроштајну поруку и замолио је да… »
Стао је поново храбро уз своје колеге, иако је знао да је, због свог здравственог стања и сам угрожен
Нишке вести 14.04.2020
Човек који је часно, храбро и поносно, раме уз раме, на првим линијама фронта, стајао крај српске војске, у свим ратовима који су задесили нашу земљу и наш народ. Човек, лекар, војничина..који је спасао више од хиљаду живота на… »
Хирургу Лазићу последња жеља била да буде испраћен уз песму "Марш на Дрину"
Јужне вести 14.04.2020
Аплаузом у 20 сати и пуштањем песме Марш на Дрину Нишлије позивају једне друге да одају почаст хирургу Миодрагу Лазићу, који је преминуо јутрос од корона вируса. Од њега се опростио и Клинички центар Ниш у коме је радио… »
Директор Ургентног центра у Нишу преминуо од коронавируса
Југ пресс 14.04.2020
НИШ Директор Ургентног центра у Нишу, хирург Миодраг Лазић (65), преминуо је данас од коронавируса, саопштио је Синдикат лекара и фармацеута Србије. Лазић је у ратовима деведесетих учествовао као хирург добровољац у Републици… »
Преминуо доктор нишког Клиничког центра Миодраг Лазић
Југмедиа 14.04.2020
Лекар нишког Клиничког центра др Миодраг Лазић преминуо је јутрос у 65-ој години живота од последица вируса корона, објавио је Синдикат лекара и фармацеута Србије. “Од ЦОВИД19 је данас преминуо доктор Миодраг Лазић, специјалиста… »
Боле последње речи др Лазе, хирурга напаћеног српског народа: "Био сам на 1. линији, нисам се крио"
Телеграф 14.04.2020
* Био позитиван на корона вирус, пред прензијом * Оставио поруке породици * Изразио жељу да га испрате песмом "Марш на Дрину" Након што је објављена вест о томе да је чувени лекар из Ниша, директор Ургентног центра Ниш, ратни… »
Ин мемориам: Преминуо чувени нишки хирург Миодраг Лазић
Јужне вести 14.04.2020
Руководилац Ургентног центра Клиничког центра Ниш и чувени хирург Миодраг Лазић преминуо је у својој 64. години, објавио је Синдикат лекара и фармацеута Србије. Лазић је био ратни хирург добровољац и водио Српску ратну болницу у… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 25 минутајош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана