Povezane vesti
„Stajao sam na prvoj liniji, čast i ponos mi nisu dozvolili da se sklonim“: Oproštajna poruka čuvenog doktora Lazića od…
InfoLIGA 14.04.2020
Čuveni srpski hirurg, lekar Kliničkog centra u Nišu dr Miodrag Lazić, preminuo je danas od posledica korona virusa. Osećajući da će izgubti bitku, on je, kako navodi njegova prijateljica, ostavio oproštajnu poruku i zamolio je da prenese njegove… »
Stao je ponovo hrabro uz svoje kolege, iako je znao da je, zbog svog zdravstvenog stanja i sam ugrožen
Niške vesti 14.04.2020
Čovek koji je časno, hrabro i ponosno, rame uz rame, na prvim linijama fronta, stajao kraj srpske vojske, u svim ratovima koji su zadesili našu zemlju i naš narod. Čovek, lekar, vojničina..koji je spasao više od hiljadu života na bojištu… »
Hirurgu Laziću poslednja želja bila da bude ispraćen uz pesmu "Marš na Drinu"
Južne vesti 14.04.2020
Aplauzom u 20 sati i puštanjem pesme Marš na Drinu Nišlije pozivaju jedne druge da odaju počast hirurgu Miodragu Laziću, koji je preminuo jutros od korona virusa. Od njega se oprostio i Klinički centar Niš u kome je radio decenijama rečima "bio si… »
Direktor Urgentnog centra u Nišu preminuo od koronavirusa
Jug press 14.04.2020
NIŠ Direktor Urgentnog centra u Nišu, hirurg Miodrag Lazić (65), preminuo je danas od koronavirusa, saopštio je Sindikat lekara i farmaceuta Srbije. Lazić je u ratovima devedesetih učestvovao kao hirurg dobrovoljac u Republici Srpskoj Krajini i… »
Preminuo doktor niškog Kliničkog centra Miodrag Lazić
Jugmedia 14.04.2020
Lekar niškog Kliničkog centra dr Miodrag Lazić preminuo je jutros u 65-oj godini života od posledica virusa korona, objavio je Sindikat lekara i farmaceuta Srbije. “Od COVID19 je danas preminuo doktor Miodrag Lazić, specijalista hirurgije iz Niša… »
Bole poslednje reči dr Laze, hirurga napaćenog srpskog naroda: "Bio sam na 1. liniji, nisam se krio"
Telegraf 14.04.2020
* Bio pozitivan na korona virus, pred prenzijom * Ostavio poruke porodici * Izrazio želju da ga isprate pesmom "Marš na Drinu" Nakon što je objavljena vest o tome da je čuveni lekar iz Niša, direktor Urgentnog centra Niš, ratni hirurg dr Miodrag… »
In memoriam: Preminuo čuveni niški hirurg Miodrag Lazić
Južne vesti 14.04.2020
Rukovodilac Urgentnog centra Kliničkog centra Niš i čuveni hirurg Miodrag Lazić preminuo je u svojoj 64. godini, objavio je Sindikat lekara i farmaceuta Srbije. Lazić je bio ratni hirurg dobrovoljac i vodio Srpsku ratnu bolnicu u Sarajevu, zbog čega… »
Vesti dana »

Dan kad su počele da padaju NATO bombe na našu zemlju, pre 26. godina
Nova pre 30 minutajoš 14 povezanih

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih