Повезане вести

Био је херој међу докторима, заувек памтимо његове речи: Српски народ у сузама због смрти др Лазића

Био је херој међу докторима, заувек памтимо његове речи: Српски народ у сузама због смрти др Лазића

Телеграф 14.04.2020
Телеграм саучешћа породици Лазић упутио је и министар рада Републике Српске Душко Милуновић. Србија и Република Српска жале због преране смрти др Миодрага Лазића, чувеног хирурга из Ниша, који је изгубио битку са корона вирусом… »
"Марш на Дрину" се ори Србијом и Источним Сарајевом у славу доктора Лазића /видео/

"Марш на Дрину" се ори Србијом и Источним Сарајевом у славу доктора Лазића /видео/

Спутник 14.04.2020
Грађани Србије и Источног Сарајева опростили су се вечерас од чувеног хирурга др Миодрага Лазића песмом „Марш на Дрину“, која се орила са прозора и балкона многих домова. Др Лазић је умро данас у 65. години живота након борбе са… »
И Источно Сарајево испунило последњу жељу др Лазића: Марш на Дрину се орио улицама (видео)

И Источно Сарајево испунило последњу жељу др Лазића: Марш на Дрину се орио улицама (видео)

Србија данас 14.04.2020
Источно Сарајево достојанствено је испратило Миодрага Лазића. Општина Источно Ново Сарајево испунила је последњу жељу чувеног српског хирурга Миодрага Лазића, који је у Нишу преминуо од последица вируса корона, пуштајући с… »
Нишлије аплаузом и уз "Марш на Дрину" испратиле хирурга Миодрага Лазића

Нишлије аплаузом и уз "Марш на Дрину" испратиле хирурга Миодрага Лазића

Јужне вести 14.04.2020
У част хирурга Миодрага Лазића, који је јутрос преминуо од вируса, тачно у 20 сати широм Ниша чуо се никад дужи аплауз и звук песме коју је овај лекар пожелео да га испрати - "Марш на Дрину". Аплаузом у 20 сати Нишлије већ више… »
И Источно Сарајево испунило последњу жељу др Лазића: Марш на Дрину се орио улицама, грађани одали почаст са балкона

И Источно Сарајево испунило последњу жељу др Лазића: Марш на Дрину се орио улицама, грађани одали почаст са балкона

Курир 14.04.2020
Општина Источно Ново Сарајево испунила је последњу жељу чувеног српског хирурга Миодрага Лазића, који је у Нишу преминуо од последица вируса корона, пуштајући с разгласа на Тргу Републике Србије песму "Марш на Дрину". Возило с… »
Нишлије испуниле последњу жељу омиљеном лекару: Орио се Марш на Дрину за доктора Лазу

Нишлије испуниле последњу жељу омиљеном лекару: Орио се Марш на Дрину за доктора Лазу

Телеграф 14.04.2020
- Нећу да одем тихо, хоћу да одем онако какав сам био читав живот, а то знају моји пријатељи, колеге, породица - написао је лекар у последњем обраћању. Нишлије су вечерас испуниле последњу жељу омиљеном доктору Лази који је… »
Дневник ратног хирурга др Миодрага Лазића: Отац Слађе (14) ми је љубио крваве кломпе да је спасем

Дневник ратног хирурга др Миодрага Лазића: Отац Слађе (14) ми је љубио крваве кломпе да је спасем

Телеграф 14.04.2020
Дневник који не сме бити заборављен, срца умрлих која су почела да куцају у његовим рукама и сцена кад једна мајка гледа у своје дете које умире, затим склапа очи и одлази за њим, на онај свет. Србију и Републику Српску данас… »
Колеге се опростиле од хирурга Лазића: Човек, лекар, војничина који је спасао више од хиљаду живота

Колеге се опростиле од хирурга Лазића: Човек, лекар, војничина који је спасао више од хиљаду живота

Телеграф 14.04.2020
"Човек који је часно, храбро и поносно, раме уз раме, на првим линијама фронта, стајао крај српске војске, у свим ратовима који су задесили нашу земљу и наш народ. Човек, лекар, војничина..који је спасао више од хиљаду живота… »
Опроштајна порука др Лазића: "Сахраните ме уз Марш на Дрину..."

Опроштајна порука др Лазића: "Сахраните ме уз Марш на Дрину..."

Мондо 14.04.2020
Објављена опроштајна порука чувеног хирурга др Миодрага Лазића, који је преминуо од корона вируса... Објављена опроштајна порука чувеног хирурга др Миодрага Лазића, који је преминуо од корона вируса... Болест, па затим смрт… »
Последње речи преминулог хирурга: Отишао сам часно, стајао сам на првој линији, нисам се крио

Последње речи преминулог хирурга: Отишао сам часно, стајао сам на првој линији, нисам се крио

Спутник 14.04.2020
Чувени српски хирург, лекар Нишког клиничког центра др Миодраг Лазић преминуо је од последица вируса корона. Његове последње речи које су забележиле колеге лекари, у којима каже да се није крио од болести, већ је стајао на… »
“Потресла ме је вест о смрти нашег хероја”: Додик поручио да ће Српска вечно памтити доктора Лазића

“Потресла ме је вест о смрти нашег хероја”: Додик поручио да ће Српска вечно памтити доктора Лазића

Вечерње новости 14.04.2020
Српски члан Председништва БиХ нагласио да је доктор Лазић био велики патриота који је дао значајан допринос у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа… »
Последњи поздрав уз „Марш на Дрину“

Последњи поздрав уз „Марш на Дрину“

Нишке вести 14.04.2020
Друштвеним мрежама шири се и дели информација да би вечерас у 20 сати, уз аплауз здравственим радницима, Нишлије могле да са својих тераса и из дворишта пусте песму „Марш на Дрину“ у част преминулог чувеног српског хирурга др… »
"Изгубили смо великог стручњака, човека, патриоту": Додик и Цвијановићева упутили телеграм саучешћа породици доктора Лазића…

"Изгубили смо великог стручњака, човека, патриоту": Додик и Цвијановићева упутили телеграм саучешћа породици доктора Лазића…

Блиц 14.04.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породици Миодрага Лазића, нагласивши да је српски народ изгубио великог човека и доктора који је цели радни век посветио пацијентима, колегама и… »
Последње речи чувеног хирурга др Миодрага Лазића „Нећу да одем тихо хоћу да одем онако какав сам био читав живот“

Последње речи чувеног хирурга др Миодрага Лазића „Нећу да одем тихо хоћу да одем онако какав сам био читав живот“

Нишке вести 14.04.2020
Заслуга др Лазића је много. Много је учинио за овај град, за грађане Ниша којима се несебично давао. Због тога ће једна улица или Трг у Нишу понети његово име. „Улица поред Клиничког центра, или Трг код Завода за хитну… »
"Отишао је наш херој у белом мантилу": Додик се потресним речима опростио од др Миодрага Лазића

"Отишао је наш херој у белом мантилу": Додик се потресним речима опростио од др Миодрага Лазића

Телеграф 14.04.2020
Српски члан Председништва БиХ каже да је одласком др Лазића српски народ много изгубио. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породици Миодрага Лазића, нагласивши да је српски народ изгубио… »

Вести дана »