Povezane vesti
Baloteli otvorio dušu: Bio sam počinjen Zlatanom!
Hot sport 14.04.2020
Nije lako sa Zaltanom Ibrahimovićem. Mario Baloteli je to najbolje osetio na svojoj koži u vreme dok je nosi dres Intera zajedno sa Ibrom. – Bio sam opčinjen Ibrahimovićem, a kada bih se okrenuo iza mene su bili Adrijano, Hulio Kruz. Zlatan mi je rekao… »
„Gledao sam Ibrahimovića kao Boga, a on mi je govorio da sam jadan“
Vesti online 14.04.2020
Italijanski napadač Mario Baloteli otkrio je kako ga je u Interu surovo dočekao Zlatan Ibrahimović. Baloteli je na „Đuzepe Meacu“ stigao kao super-talenat 2007. sa samo 16 godina. – Bio sam opčinjen Ibrahimovićem, a kada bih se okrenuo iza mene su bili… »
Baloteli se setio susreta sa Ibrahimovićem: Govorio mi je da sam jadan, a onda bi, posle treninga, rekao menadžeru da sam…
Večernje novosti 14.04.2020
Ti stvarno misliš da ćeš igrati ovde?, pitao je Zlatan mladog tinejdžera na prvom treningu u Interu. Kontroverzni Mario Baloteli prisetio se kada je kao klinac od 16 godina stigao u veliki Inter, gde ga je dočekao tada "nezgodni" Zlatan Ibrahimović… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ na jak pljusak sa gradom, jedan deo Srbije posebno na udaru
Euronews pre 7 minutajoš 30 povezanih

Šta bi bilo da smo pojeli piletinu zaraženu salmonelom? Posle 8 sati neizbežni su mučni simptomi trovanja
Mondo pre 3 satajoš 23 povezane

Protest u Paviljonima iz ugla MUP: „U toku je uviđaj, utvrđen identitet 15 lica“
Nedeljnik pre 2 satajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 17 minutajoš 90 povezanih

Uprkos ometanju, za gradonačelnika Zaječara izabran Vladimir Videnović, predsednik Skupštine Zankov
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih