Повезане вести
Балотели отворио душу: Био сам почињен Златаном!
Хот спорт 14.04.2020
Није лако са Залтаном Ибрахимовићем. Марио Балотели је то најбоље осетио на својој кожи у време док је носи дрес Интера заједно са Ибром. – Био сам опчињен Ибрахимовићем, а када бих се окренуо иза мене су били Адријано, Хулио… »
„Гледао сам Ибрахимовића као Бога, а он ми је говорио да сам јадан“
Вести онлине 14.04.2020
Италијански нападач Марио Балотели открио је како га је у Интеру сурово дочекао Златан Ибрахимовић. Балотели је на „Ђузепе Меацу“ стигао као супер-таленат 2007. са само 16 година. – Био сам опчињен Ибрахимовићем, а када бих се… »
Балотели се сетио сусрета са Ибрахимовићем: Говорио ми је да сам јадан, а онда би, после тренинга, рекао менаџеру да сам…
Вечерње новости 14.04.2020
Ти стварно мислиш да ћеш играти овде?, питао је Златан младог тинејџера на првом тренингу у Интеру. Контроверзни Марио Балотели присетио се када је као клинац од 16 година стигао у велики Интер, где га је дочекао тада "незгодни"… »
Вести дана »
Православни верници данас славе Божић, најрадоснији хришћански празник
Бета пре 32 минутајош 23 повезане
Трамп тврди да ће САД добити 30 до 50 милиона барела нафте из Венецуеле по тржишној цени
Бета пре 2 минутајош 18 повезаних
Недовић: Жао ми је Партизана, потребан је Србији, али и Европи
Спорт клуб пре 2 минутајош 20 повезаних
Трамп кује план да удари на мету коју вреба годинама. Најављен хитан тајни састанак у Европи, појачава се војно присуство
Блиц пре 1 сатјош 13 повезаних