Повезане вести
Балотели отворио душу: Био сам почињен Златаном!
Хот спорт 14.04.2020
Није лако са Залтаном Ибрахимовићем. Марио Балотели је то најбоље осетио на својој кожи у време док је носи дрес Интера заједно са Ибром. – Био сам опчињен Ибрахимовићем, а када бих се окренуо иза мене су били Адријано, Хулио… »
„Гледао сам Ибрахимовића као Бога, а он ми је говорио да сам јадан“
Вести онлине 14.04.2020
Италијански нападач Марио Балотели открио је како га је у Интеру сурово дочекао Златан Ибрахимовић. Балотели је на „Ђузепе Меацу“ стигао као супер-таленат 2007. са само 16 година. – Био сам опчињен Ибрахимовићем, а када бих се… »
Балотели се сетио сусрета са Ибрахимовићем: Говорио ми је да сам јадан, а онда би, после тренинга, рекао менаџеру да сам…
Вечерње новости 14.04.2020
Ти стварно мислиш да ћеш играти овде?, питао је Златан младог тинејџера на првом тренингу у Интеру. Контроверзни Марио Балотели присетио се када је као клинац од 16 година стигао у велики Интер, где га је дочекао тада "незгодни"… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане
Поништена наредба; Суд дозволио Трампу да распореди Националну гарду у Вашингтону
Курир пре 2 сатајош 1 повезана