Povezane vesti
EU poručuje Podgorici: Ispitati objavljivanje poverljivih podataka pacijenata
RTS 14.04.2020
Evropska unija zabrinuta je zbog nedavnog objavljivanja poverljivih podataka o pacijentima inficiranim koronavirusom u Crnoj Gori, saopšteno je iz Evropske komisije. Portparolka Evropske komisije Ana Pisonero Hernandez saopštila je da očekuju brzu i… »
Evropska unija traži istragu nakon objave ličnih podataka o zaraženima virusom korona u Crnoj Gori
Radio 021 14.04.2020
Evropska unija zabrinuta je zbog nedavnog objavljivanja poverljivih podataka o pacijentima inficiranim koronavirusom u Crnoj Gori, saopšteno je iz Evropske komisije. Portparolka Evropske komisije Ana Pisonero Hernandez saopštila je za RTCG da očekuju… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 28 minutajoš 61 povezana

Upravo na blic TV: Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 28 minutajoš 20 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 10 satijoš 13 povezanih

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih