Povezane vesti
Kon: Duboko me pogodila molba Sinoda SPC koja potpuno negira sve naše pokušaje da se spasi život
Blic 14.04.2020
"Ja sam na svom Fejsbuk nalogu napisao jednu poruku nakon što sam bio izložen ozbiljnim kritikama, koje nisu bile samo kritike na mene, nego i na ukupan moj i rad stručnog tima. Napisao sam da zaista treba da preuzme neko ko to može da radi. Jer taj nivo… »
Kon otkrio istinu o svom povlačenju: Bez predsednikove podrške ne bismo mogli ništa, pogodila me molba SPC
Kurir 14.04.2020
Povodom navoda da će se povući iz stručnog tima za vođenje epidemije, danas se na početku konferencije za medije svima obratio Predrag Kon. - Ja sam na svom FB nalogu napisao jednu poruku nakon što sam bio izložen ozbiljnim kritikama, koje nisu bile samo… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 57 minutajoš 32 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Radio sto plus pre 17 minutajoš 40 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 37 povezanih
Evropska komisija hitno reagovala zbog haosa u Albaniji: "Ako Tirana želi da se pridruži EU..."
Telegraf pre 41 minutajoš 19 povezanih
"Probaćemo da priključimo ozbiljnija Partizanova imena": Evo ko dolazi u Humsku sa Sašom Ilićem
Mondo pre 21 minutajoš 22 povezane