Povezane vesti
Kon: Duboko me pogodila molba Sinoda SPC koja potpuno negira sve naše pokušaje da se spasi život
Blic 14.04.2020
"Ja sam na svom Fejsbuk nalogu napisao jednu poruku nakon što sam bio izložen ozbiljnim kritikama, koje nisu bile samo kritike na mene, nego i na ukupan moj i rad stručnog tima. Napisao sam da zaista treba da preuzme neko ko to može da radi. Jer taj… »
Kon otkrio istinu o svom povlačenju: Bez predsednikove podrške ne bismo mogli ništa, pogodila me molba SPC
Kurir 14.04.2020
Povodom navoda da će se povući iz stručnog tima za vođenje epidemije, danas se na početku konferencije za medije svima obratio Predrag Kon. - Ja sam na svom FB nalogu napisao jednu poruku nakon što sam bio izložen ozbiljnim kritikama, koje nisu… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 35 minutajoš 23 povezane
Rukovodilac JGSP 'Novi Sad' uhapšen kao deo kriminalne grupe, u Skupštini danas dan za glasanje: Počinje "Jutro na Blic", saznajte sve o Božićnom postu
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 6 minutajoš 8 povezanih
Rast indeksa na Wall Streetu: Analiziraju se dometi Trampovih carina
Blic pre 35 minutajoš 3 povezane
Begunac osumnjičen za terorizam u SAD pronađen u Britaniji posle 20 godina
Danas pre 8 satijoš 1 povezana