Повезане вести

Плакао сам до јутра, вирус је гори од смрти: Обрадовићев сарадник описао кроз шта је прошао због короне

Плакао сам до јутра, вирус је гори од смрти: Обрадовићев сарадник описао кроз шта је прошао због короне

Хот спорт 14.04.2020
“Овај вирус није попут осталих. Нико ти не долази у посету, не видите своје вољене, ово је горе од смрти” Ченк Ренде, спортски директор Фенербахчеа, био је један од шесторице у клубу који је имао корона вирус. Функционер клуба… »
"Тај вирус је гори од смрти, плакао сам до јутра": Сарадник Жељка Обрадовића описао кроз какав је пакао прошао у претходних…

"Тај вирус је гори од смрти, плакао сам до јутра": Сарадник Жељка Обрадовића описао кроз какав је пакао прошао у претходних…

Вечерње новости 14.04.2020
Ченк Ренда, спортски директор кошаркаша Фенербахчеа, један је од шесторице у том клубу који је имао корона вирус. Изјавио је да је то био најгори период у његовом животу и да га никада неће заборавити. Ченк Ренда, спортски… »
"Корона је гора од смрти": Обрадовићев човек од поверења поделио језиво сведочење: Нико то не може да схвати, плакао сам…

"Корона је гора од смрти": Обрадовићев човек од поверења поделио језиво сведочење: Нико то не може да схвати, плакао сам…

Спортал блиц 14.04.2020
Менаџер Фенербахчеа Ченк Ренда описао је своје ужасно искуство са корона вирусом. Ренда је због корона вируса завршио у једној приватној болници 20. марта и објаснио колико је то тешко подносио. Након ванредног тестирања… »

Вести дана »