Povezane vesti
Plakao sam do jutra, virus je gori od smrti: Obradovićev saradnik opisao kroz šta je prošao zbog korone
Hot sport 14.04.2020
“Ovaj virus nije poput ostalih. Niko ti ne dolazi u posetu, ne vidite svoje voljene, ovo je gore od smrti” Čenk Rende, sportski direktor Fenerbahčea, bio je jedan od šestorice u klubu koji je imao korona virus. Funkcioner kluba turskog velikana… »
"Taj virus je gori od smrti, plakao sam do jutra": Saradnik Željka Obradovića opisao kroz kakav je pakao prošao u prethodnih…
Večernje novosti 14.04.2020
Čenk Renda, sportski direktor košarkaša Fenerbahčea, jedan je od šestorice u tom klubu koji je imao korona virus. Izjavio je da je to bio najgori period u njegovom životu i da ga nikada neće zaboraviti. Čenk Renda, sportski direktor košarkaša… »
"Korona je gora od smrti": Obradovićev čovek od poverenja podelio jezivo svedočenje: Niko to ne može da shvati, plakao sam…
Sportal blic 14.04.2020
Menadžer Fenerbahčea Čenk Renda opisao je svoje užasno iskustvo sa korona virusom. Renda je zbog korona virusa završio u jednoj privatnoj bolnici 20. marta i objasnio koliko je to teško podnosio. Nakon vanrednog testiranja sprovedenog u redovima… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Mnogobrojne osude Trampovog plana za Gazu; Mediji: Kušner stoji iza te ideje
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih
Zelenski optužuje: Putin čini sve da u rat uvuče Belorusiju, Poljsku i Litvaniju
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 6 satijoš 2 povezane