Povezane vesti
Bivša devojka vođe "škaljaraca" objašnjava kakvog muškarca neće: Ne treba mi balavac koji će mi...
Telegraf 14.04.2020
Atraktivna manekenka priča kakav muškarac može da je osvoji i ko će biti sledeći muškarac koga će "predstaviti u javnosti" Jedna od najtraktivnijih srpskih manekenki Dejana Živković (27) poznata je u javnosti po ljubavnim vezama sa poznatim muškarcima… »
Neću ja balavca koji mi gleda slike na Instagramu! (foto, video)
Mondo 14.04.2020
Atraktivna manekenka otkriva kakav muškarac može da je osvoji. Atraktivna manekenka otkriva kakav muškarac može da je osvoji Manekenku Dejanu Živković upoznali smo u rijalitiju u kojem su se birale najbolje manekenke, ali pažnju javnosti dobila je tek… »
Vesti dana »
Iran gađao raketama američke baze u Kuvajtu i Bahreinu, uništen i „Amazonov” centar
Politika pre 36 minutajoš 22 povezane
RHMZ upozorava na grmljavinske nepogode: Mogući grad i olujni vetar
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 21 povezana
Evo koliki je bio honorar Stanije Dobrojević u "Eliti 9"! Asmin izneo u javnost, ona pobesnela - osvojila i 100.000 evra
Blic pre 46 minutajoš 16 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 4 satijoš 16 povezanih