Povezane vesti
Maja Nikolić pomaže poljoprivrednicima: Pevačica upravlja traktorom, bacila se na poslove na njivi! (video)
Kurir 14.04.2020
Maja Nikolić rešila je da se tokom izolacije zbog pandemije korona virusa posveti poljoprivredi, pa je objavila zanimljiv snimak na Instagram. Pevačica se popela na traktor i pokazala svoje umeće, a onda napisala i poruku. "Dragi moji, ovo vreme koristim… »
Maja vozi poljoprivrednu mašinu, a voditeljka otišla u Sićevačku klisuru: "Pomažem oko radova, ovo je moja podrška…
Blic 14.04.2020
Mnoge javne ličnosti iskoristile su period izolacije kako bi se iz Beograda sklonili u prirodu, a među njima su i pevačica Maja Nikolić i voditeljka Nataša Aksentijević. Pop pevačica Maja Nikolić tokom vanrednog stanja u našoj zemlji dane provodi sa… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 37 povezanih
Miljenik Grobara se javio zbog Saše Ilića i Partizana: "Konačno svoj na svome, srećno brate moj..."
Telegraf pre 2 satajoš 24 povezane
Evropska komisija pozvala Albaniju da hitno uskladi zakone o životnoj sredini sa EU
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih