Povezane vesti
Ispovest obolelog od korone: Dejanova priča posle 7 dana u komi
Mondo 15.04.2020
Ispovest 35-godišnjeg Dejana koji je bio oboleo od korona virusa i na putu je potpunog oporavka. Ovo je njegova priča. Ispovest 35-godišnjeg Dejana koji je bio oboleo od korona virusa i na putu je potpunog oporavka. Ovo je njegova priča. /Dejanova priča… »
Veoma smo potcenili koronu, bio sam nedelju dana u komi
Danas 15.04.2020
Ispovest Dejana Velimirovića, mladića iz Bele Crkve, o svojoj borbi sa virusom kovid-19 Dugo sam razmišljao da li da podelim svoje iskustvo sa oboljenjem od kovid-19 virusa i odlučio sam da vam otvorim dušu i ispričam svoju traumatičnu priču jer smatram… »
"Probudio sam se sa tubusom u grlu, a onda su mi rekli da sam nedelju dana bio: U komi..." Potresna ispovest Dejana (35) koji…
Blic 15.04.2020
Zarazio sam se 29. februara, a prve simptome sam razvio 5. marta. Pet dana sam imao visoku temperaturu, a nakon toga i suv kašalj. Dva puta sam za to vreme bio u domu zdravlja odakle su me vratili uz dijagnozu "najverovatnije grip". 10. marta dobijam… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 27 povezanih
Srbin iz Kruševca novi direktor BMW-a: Karijeru započeo kao praktikant, stigao do direktorske fotolje, a zaposleni ga obožavaju
Kurir pre 36 minutajoš 25 povezanih
Vučić: Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar, ne smemo ugoziti finansijski sistem
Euronews pre 51 minutajoš 18 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 44 povezane
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 18 povezanih