Повезане вести
Доказала да је све на њој природно! (фото)
Мондо 15.04.2020
Погледајте и каквом фотком! Погледајте и каквом фотком! Ирина Шајк објавила је на Инстаграм фотку на којој има само 14 година. Манекенка је овим одушевила своје пратиоце који су јој остављали само позитивне коментаре. "Прелепа… »
Нека једу супу од јуче! Ја сам госпођа певачица: Гоца Тржан насмејала све новом поруком из карантина! Хит! (фото)
Курир 15.04.2020
Гоца Тржан редовно дели са фановима шта ради у току карантина, па објавила и нову фотографију. Певачица се појавила са шминком на лицу, па је открила да јој се једноставно "може". "Хм, шта скувати данас? Фризуре нема, заболе ме… »
Све пуца на њој! Бивша задругарка се увукла у кожне панталоне, а сви коментаришу само једно! Врело (фото)
Курир 15.04.2020
Бивша задругарка Наташа Радан је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију која мушки пол оставља без даха. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Наташа Радан (@натаса.рр) он Апр 4, 2020 ат 12:05пм ПДТ Наиме она је… »
СЛОБА објавио фотку, па запалио Инстаграм: Селфи без мајице узбуркао многа женска срца! Сваки мишић на свом месту (фото)
Курир 15.04.2020
Слободан Радановић је на свом Инстаграм профилу објавио фотку без мајице и тиме узбуркао многа женска срца. С обзиром да су сада теретане затворене, певач проналази алтерантивне методе вежбања. Наиме, он је објавио селфи без… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана