Повезане вести
Кон: Разочаран сам што СПЦ не схвата да се води борба за сваки живот
Данас 15.04.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да је изненађен и разочаран што Српска православна црква не схвата да се води борба за сваки живот. У изјави за данашњи Блиц, Кон је рекао да он не би отишао ни на једну верску манифестацију и… »
Кон: Разочаран сам што СПЦ не схвата да се боримо за животе
Н1 Инфо 15.04.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да је изненађен и разочаран што Српска православна црква не схвата да се води борба за сваки живот. У изјави за Блиц, Кон је рекао да он не би отишао ни на једну верску манифестацију и да је… »
Кон: Разочаран сам што СПЦ не схвата да се боримо за животе
Блиц 14.04.2020
Позив СПЦ упућен држави да привремено прекине забрану кретања због ускршње литургије је нешто потпуно другачије од онога што сам ја очекивао. Зачуђен сам, па и разочаран. Онај ко је тај позив упутио носи сву тежину… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 18 минутајош 19 повезаних
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 8 минутајош 9 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних