Повезане вести

Марш на Дрину доктора Лазе

Марш на Дрину доктора Лазе

РТС 15.04.2020
"Знао сам да са свим својим болестима и годинама имам велики ризик, али част и понос ми нису дозвољавали да се склоним", речи су доктора Миодрага Лазића које су објављене у његовом опроштајном писму. Један је од првих… »
Цела Србија тачно у 10 сати заћутала на минут због доктора Лазе: Одата пошта величини од лекара

Цела Србија тачно у 10 сати заћутала на минут због доктора Лазе: Одата пошта величини од лекара

Телеграф 15.04.2020
Нишлије су му синоћ одале пошту и уз "Марш на Дрину", баш онако како је он желео. Цела Србија, тачно у 10 сати, минутом ћутања одала је пошту преминулој величини од лекара, директору Ургентног центра у Нишу, Миодрагу Лазићу… »
ВИДЕО: Нишлије аплаузом и песмом "Марш на Дрину" испратиле хирурга Миодрага Лазића

ВИДЕО: Нишлије аплаузом и песмом "Марш на Дрину" испратиле хирурга Миодрага Лазића

Радио 021 15.04.2020
У част хирурга Миодрага Лазића, који је преминуо у уторак од последица вируса корона, синоћ у 20 часова широм Ниша чуо се, како пишу Јужне вести, никад дужи аплауз и звук песме коју је овај лекар пожелео да га испрати - "Марш на… »

Вести дана »